Zenit, Wesley Sneijder’e Talip! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Zenit, Wesley Sneijder’e Talip!


wesley-sneijder(oranje)(04-06-2017)(1).jpg

Wesley Sneijder’e sürpriz talip… Fanatik Gazetesi’nden Metin Karabaş’ın haberine göre Lucescu’yu gönderip teknik direktörlük görevine Roberto Mancini’yi getiren Zenit, Galatasaray’ın 10 numarasının peşinde. Mancini, Sarı-Kırmızılı takımda beraber çalıştığı Hollandalı yıldızı Rusya’ya götürmek istiyor.


Yönetim de, vergiler ve bonuslarla birlikte yıllık maliyeti 6 milyon Euro’yu bulan Sneijder’i satmayı düşünüyor. Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarının planı, Sneijder’i 4-5 milyon Euro civarı bir ücrete satıp hem bonservisinden para kazanmak hem de maliyetinden kurtulmak.

SORUN TARAFTAR TEPKİSİ

Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmesi kalan Sneijder konusunda önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Yönetimin 33 yaşındaki futbolcuyla ilgili tek endişesi, taraftar tepkisi. Öyle ki tribünlerin sevgilisi olan Wesley, başarısız geçen sezonda bile 15 asist yaptı.

“ELEŞTİRENLER BENİ KISKANIYOR”

Fildişi Sahili ile oynanan milli karşılaşmada sahada olan ve Hollanda formasıyla 130. maçına çıkıp van der Sar’ı yakalayan Sneijder, Galatasaray’dan özel izin alıp apar topar kampa katıldığı için kendisini eleştiren yorumculara patladı. Sneijder, “Beni eleştirenleri ciddiye almıyorum. İstediklerini söyleyebilirler, sanırım beni kıskanıyorlar. van der Sar rekoru kırdığında 40 yaşındaydı ve o bir kaleci. Ben 33 yaşında 130 maça ulaştım. Rekoru geliştirmek için kendimi motive ediyorum” dedi.

Gamaspor
 
Sneijdere max 2.5 bonservis verirler araplar ve çin dışında.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
7.5 versinler güle güle kunlansınlar. Belhanda ya umut bağlarız bizde. 33 yaşında sneijderi satma imkanın varsa duygusalığı bırakıp satacaksın. 7.5 + 5 toplam yılık maliyeti . 12.5 milyin euro tasaruf - kazanc. Çok iyi para.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
 
Wesley'i çok seviyorum ama gitmesinde sakınca yok.

Tudor'un oyun şablonuna uymuyor zaten , bize takımın sırtlamak zorunda olduğu değil takımı sırtlayacak oyuncular lazım.
 
Meydanda portakal bıçaklayan malum kitlenin böyle bir şeye sebebiyet vereceği belliydi. Amaçlarına ulaşmalarına izin vermemeli kulübümüz.
 
Sneijder satilmalidir ama Sneijder gidip Tudor,Selcuk,Sabri gibi zirtolar kalacaksa baslarim boyle revizyona.
 
Bir yandan kalsın istiyorum, etrafında düzgün oyuncular olunca her türlü iş yapar Sneijder, markası zaten malum. Bir yandan da aldığı ücretin karşılığını vermesi çok zormuş gibi geliyor. 5-6 milyon Euro yıllığı olan adamın en kötü zamanımızda bile tek başına takımı sırtlaması lazım. Sneijder istekli ama Hagi gibi Drogba gibi lider değil, takımı arkasından sürükleyemiyor.

Gitsin istemiyorum ama satılırsa da niye satıldı diyemem.
 
Üst Alt