Zidane: "Favori gibi gözüksek de değiliz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Zidane: "Favori gibi gözüksek de değiliz"


zinedine-zidane-manager-of-real-madrid-faces-the-media-during-a-press-picture-id527596846-800.jpg

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 33. haftasında yarın oynanacak El Clasico öncesinde Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, mücadelenin favorisi olmadıklarını söyledi.


La Liga'da şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip El Clasico öncesinde Real Madrid ve Barcelona'nın teknik direktörleri, basın toplantısı düzenledi.

Ligde 1 maç eksiğine rağmen Barcelona'nın 3 puan önünde lider durumda bulunan Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, saha, puan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalmalarından dolayı takımının yüksek moralle sahaya çıkacak olmasına rağmen yarınki maçta favori olmadıklarını savundu.

İlk defa Real Madrid teknik direktörü olarak Santiago Bernabeu Stadı'nda El Clasico maçına çıkacak Zidane, "Bu tür karşılaşmalarda sahada büyük bir mücadele göstermeniz gerekir. Favori taraf gibi gözüksek de değiliz. Kazansak bile asla lig şampiyonu olduk anlamına gelmeyecek çünkü daha 7 maçımız var." diye konuştu.

El Clasico'nun her zaman özel bir yeri olmasına rağmen tüm karşılaşmalarda olduğu gibi 3 puan için sahaya çıkacaklarını belirten Fransız teknik adam, "Maçta ne olacağı asla bilinmez. Geçen salı gördünüz. Bayern Münih karşısında ilk maçı kazanmamıza rağmen sahamızda ancak uzatmaların sonunda turu geçebildik. Bu tip maçlarda küçük detaylar sonucu belirliyor. Hedefim, takımın atak bir şekilde maça başlaması ve iyi bir futbol oynaması." ifadelerini kullandı.

Zidane, Galli futbolcu Gareth Bale'in sakatlığının sona ererek takımla antrenmanlara çıktığını ve yarınki maçın 18 kişilik kadrosunda yer alacağını da söyledi.

Ajansspor
 
Adamin 1 maci eksik olmasina ragmen 3 puan ondeyken evindeki derbiden once yaptigi mutevazilige bak.

Bizim zirto hocalar da her Kadikoy deplasmani oncesi son derece yersiz iddiali aciklamalar yapip her seferinde eli bos donuyor.
 
hodjaaaammmmmm. Oyuncu olarak efsaneydin, TD olarak'da olacaksin. Hele SL ve Ligi alirsan. SL'ini üst üste alan ilk takim yapacaksin
 
Genelde buyuk futbolcular hoca olarak ayni basariyi yakalayamiyor, Zidane iyi yolda ilerliyor uimarim cok basarili olur ve uzun yillar daha Real Madrid'i calistirmaya devam eder.
 
Üst Alt