Zlatan, Los Angeles Galaxy'de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Zlatan, Los Angeles Galaxy'de!


5296147.jpg

Aralık ayından bu yana sakatlığı nedeniyle Manchester United forması giyemeyen Zlatan Ibrahimovic'in bu hafta içinde Los Angeles Galaxy'e imza atacağı öğrenildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İsveçli yıldız, ESPN'in ulaştığı bilgilere göre bu hafta içinde MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'e imza atacak.

Haberde Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Jose Mourinho'nun da bu transfere izin verdiği kaydedildi.

36 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu, geçtiğimiz haftalarda da Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nda İsveç forması giymek istediğini söylemişti.

Fanatik
 
Kadiköy'de ayıyı topla birlikte kaleye sokardı.
Zamanında gelmesini çok istemiştim. En geç o transfer döneminde dursun'un ne mal olduğunu anladık.
 
Keske bize gelseydi.

O sosyal medya da paylasilan Aslanli video tam bizlik gercekten. Böyle Zlatan gibi özel futbolcular yas fark etmeksizin her takimda oynayabilir bence.
 
Çok kral adam ya. Daha bunun gibi spektaküler goller atan, bunun gibi egosu arşa çıkmış manyak bir tip zor gelir futbola, Zlatan'a yakışıyordu kibir. Formamız altında görmek istediğim topçuların başında geliyordu ama olmadı.

La Galaxy forması da yakışmış bu arada.

Bir tane de Amerika şampiyonluğu ekler mi kariyerine?
 
Böyle özel adamların yaşı maşı fark etmez imkanın oldu mu hemen alacaksın.

Efsane manyak bir herif.

Ah ulan keşke biz alsaydık, 36 yaşında bile bizim takımın yarısından hatta %70'inden falan daha fit durumda vücut olarak. Feghouli nin kıçına falan bak bir de şu adamın haline aralarında neredeyse 10 yaş var.



sent via GSC
 
Messi,Ronaldo,Neymar vs. çok ama çok büyük futbolcu ama Zlatan futbolcudan ötesi. Herkes Messi,Ronaldo gibisi gelmez diyor ama asıl Zlatan gibisi gelmez.

Sıradışı golleri,saha içi ve dışındaki hareketleri ile çok başka bir figür.
 
Üst Alt