Zoran Simović | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
83929_6.jpg
imago0027415255s.jpg

Efsane takımın efsane kalecisi Simovic başarılı geçen Hajduk Split kariyerinin ardından, 1984 yılında Galatasaray'a geldi.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynayan takımın en önemli figürlerinden biri olan Simovic 6 sezon boyunca forma giydiği takımımızda iki de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Başarılı performansı ile 1985, 1986, ve 1987 yıllarında ülkemizin çeşitli kuruluşları tarafından en iyi kaleci seçilirken, 1990 yılında 36 yaşında iken futbolu Galatasaray'da bıraktı.​
 
Cevap: Zoran Simoviç ...!



Oynadığı dönemleri hayal meyal hatırlıyorum ama çok sempatikti.Degajla attığı bir gol vardı sanırım.Monaco maçında Prekazi'nin attığı gol sonrası kaldırdığı yumruk unutulmaz.Galatasaray'ı sevdiren adamlardan biridir bana..
 
Cevap: Zoran Simoviç ...!



abartısız zamanın avrupada en iyi 10 kalecisinden biriydi.o gittikten sonra taffarel gelene kadar çok bekledik onun gibisini.





gerçi sonra m.ali erbil gol show programında kalecilik yapmaya başlamıştı
 
Cevap: Zoran Simoviç



Erdal Keser ile ortak bir sahasi vardi. Ben cocukken babamlar surekli orada top oynarlardi, kac kez kucaklarina alip sevmislerdir beni. Galatasaray ruhunu benimsemis ender kalecilerden.
 
Cevap: Zoran Simoviç



Monaco maçında aut atışı kullanırken vakit geçsin diye kale direklerine vurarak kramponunun altını temizlediğini ve Türk Bayrağı ile tur atmasını hiç unutamıyorum.
 
14 yıllık hasreti bitiren kadroda olması nağmağlup olunan ikincilik hayal mayal hatırlıyorum bende bişeyler ..o kadar vasat adamlar kaleciliğimizi yaptıki simo mondi tafo gibi isimler tabili unutulmazlar arasına girdiler!!!
 
Üst Alt