ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ! - Sayfa 146 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!


Sneijder 2.5 senede alex kadar kupa kazandi hatta daha fazla bile olabilir :D hatirlatiyim alex 8 sene oynadi

Alex:Biri şikeli olmak üzere 3 şampiyonluk,1 Türkiye Kupası,2 Türkiye Süper Kupası,1 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali. 8 sezonda 6 kupa.
Sneijder:2 şampiyonluk,2 Türkiye Kupası,1 Türkiye Süper Kupası (2. cisi yolda),1 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali,1 Şampiyonlar Ligi son 16. 2,5 sezonda 5 kupa.
 
Galatasaray'ın 6. çifte kupası. Ben de dedim acaba be Fener çifte kupa yapmış mı hiç? Karşıma çıkan:



Ulan. :p

Ama 3 kere duble yapmışlar yani. 1968, 1974 ve sonuncusu 1983'te. :)
 
d915306fb9059680858410754786b5cf.jpg

Beyler su fotoda neden meloyla sabri yok bir duyum var mı?
 
Bu formanın ağırlığı çok başka hakikaten, hiç birşey oynamadan ve bu defansla kazandık. Rakipler finalde bizim formayı görünce elleri ayakları birbirlerine giriyo, biz 1-2 gol atınca hemen salıyolar kafada bitiriyolar sonunda kupayı Galatasaray alacak diye. :)

Türkiye'de rakipsiz olduğumuzu herkes biliyo artık, bi fener var oda rekabet olsun diye işte. Bizim esas hedefimiz artık avrupa olmalı, bu ülkede kazanabileceğimiz yapabileceğimiz herşeyi yaptık, avrupa'da bir tek biz biliniyoruz en çok biz konuşuluyoruz. Bunu taçlandırmak lazım artık, en kaliteli oyuncuları sen getireceksin. Paraya kıyacaksın, defansını toplayıp hücum hattına en güçlüleri alacaksın.

Zaten senin forman en ölü halinle bile maç kazanıyo, lütfen artık hedef koyarken bile avrupa'ya göre hareket edelim, bizim bu sene uefa avrupa liginde finale çıkan takımdan hiç bir eksiğimiz olmadığı gibi çok çok fazla artılarımız var. Sevilla bizden çok büyük bir kulüp değil, bütçeler ortada taraftar sayıları belli, dünyada ilk 10'a girecek bir potansiyel var Galatasaray kulübünde ama bunu iyi kullanamadık bu zamana kadar, ünal aysal ile yapmaya çalıştık o zamandan bu zamana başarıdan başarıya koşuyoruz umarım devamı avrupa'da gelir.
 
bu macta burakın 3 gol atması bızım ıcın cok kotu olmustur

bunun farkına onumuzdekı sene bıle varamayacak bazı gafıl kurabıye sevıcılerın mevcudıyetı ıse hakkında kederlenılmesı luzumlu olan bır baska husustur
 
Çifte kupa falan iyi hoşta artık bıktım ya Türkiye Kupası ve Türkiye Şampiyonu olmaktan bizim esas hedefimiz Avrupa ve oradan bir kupa getirmenin tekrar vakti geldi.
 
Üst Alt