ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ! - Sayfa 147 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!


Beyler su fotoda neden meloyla sabri yok bir duyum var mı?

sabri en sagdaki, o resimde gözükmüyor

galatasaray-kupa-sampiyon-03-06.jpg


Meloyu bende göremiyorum
 
Bu formanın ağırlığı çok başka hakikaten, hiç birşey oynamadan ve bu defansla kazandık. Rakipler finalde bizim formayı görünce elleri ayakları birbirlerine giriyo, biz 1-2 gol atınca hemen salıyolar kafada bitiriyolar sonunda kupayı Galatasaray alacak diye. :)

Türkiye'de rakipsiz olduğumuzu herkes biliyo artık, bi fener var oda rekabet olsun diye işte. Bizim esas hedefimiz artık avrupa olmalı, bu ülkede kazanabileceğimiz yapabileceğimiz herşeyi yaptık, avrupa'da bir tek biz biliniyoruz en çok biz konuşuluyoruz. Bunu taçlandırmak lazım artık, en kaliteli oyuncuları sen getireceksin. Paraya kıyacaksın, defansını toplayıp hücum hattına en güçlüleri alacaksın.

Zaten senin forman en ölü halinle bile maç kazanıyo, lütfen artık hedef koyarken bile avrupa'ya göre hareket edelim, bizim bu sene uefa avrupa liginde finale çıkan takımdan hiç bir eksiğimiz olmadığı gibi çok çok fazla artılarımız var. Sevilla bizden çok büyük bir kulüp değil, bütçeler ortada taraftar sayıları belli, dünyada ilk 10'a girecek bir potansiyel var Galatasaray kulübünde ama bunu iyi kullanamadık bu zamana kadar, ünal aysal ile yapmaya çalıştık o zamandan bu zamana başarıdan başarıya koşuyoruz umarım devamı avrupa'da gelir.

Cogu taraftarimiz zaten bu bilincte, yonetim futbolcu taraftar.., artik bunu icraate koymanin vakti geldi. Unal aysalla baslattik devami gelmeli

En iyi topculari getirip zaten lige ambargo koyariz. Amac ibra podolski alex song tarzi oyunculari getirmek ve sampiyonlar liginde yari final yada uefada final oynamamiz lazim artik. Yerel basari zaten o topcularla garanti oluyor.


Potansiyelimiz gercekten cok buuk. Benfica porto ilk 15teyse bizimde rahat ilk 10 a girmemiz lazim
 
Ne çaktık ama be. Fernandao o golü attığında döneceğini biliyordum. Buraktan beklenilmeyen performans gelince kupa kaçınılmaz oldu.
 
kenar bekler ile merkezin ne kadar rezil oldugu bir kez daha görüldü, tabi gene kupa kaldırdıgımızdan bu gercek hoca tarafından görmezden görülür orası ayrı.
 
ben artık avrupada kupa istiyorum.şampiyonlar liginde iyi bi Galatasaray görmek istiyorum.lütfen GS la ilgili bi dua edecekseniz,bi dilek dileyeceksiniz bu olsun duanız,dileğiniz.son zamanlarda şampiyonlar liginde rezil maçlar çıkardık.artık mutlu olmalıyız.
 
2003 - 2011 olarak adlandırabileceğimiz o kara döneme ve bu dönemde görev almış basiretsiz yönetimlere rağmen yıl 2015 ve biz her konuda hala öndeyiz :) Bir de herşeye rağmen şampiyonluklar ve kupalar kazandığımız o kara dönem son 4 senemiz gibi olsaydı acaba şu an neler konuşuyor olurduk :asd:

Bu sene Hamza hoca'nın iyi futbol, teknik veya taktik dehaları olmasa bile getirdiği takım ruhu ve dayanışma dahi çifte şampiyonluğa yetti. Yani bu takımın ölüsü dahi bu ligde çifte şampiyonluk yaşayabiliyor hatta süper kupa'da alınırsa 3 şampiyonluk :) Doğal olarak artık bundan sonra avrupada başarı bekliyoruz. Bu amaca ve hedefe uygun yabancı oyuncu transferleri bekliyoruz. Biz nasıl olsa bu sene çifte kupa aldık seneye birşey kazanamasakta olur diye düşünülürse çok büyük yanlış olur... Bize bilaller milaller yeter fazlasına gerek yok denirse bu sene omuzlarda olan insanların seneye kuyruğuna teneke bağlanıp gönderilebilir. Özellikle Hamza hoca için asıl sınav şimdi başlıyor...
 
Bakambu cok sağlam forvet yalnız. Bitiriciligide olsa net ligin en iyi forveti olur.

Hani Bursa'dan bir topcu alma hakkımız olsa gözüm kapalı Bakambu derdim.
 
Üst Alt