ZTK 14/15 H:6 | Galatasaray 3-1 Balçova Yaşamspor | M.S | 4 Şubat - Sayfa 41 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ZTK 14/15 H:6 | Galatasaray 3-1 Balçova Yaşamspor | M.S | 4 Şubat


Tmm haklısın ama yönetime bak ya yönetime biri akpye yalakalik yapıyor biri feneri savunuyor sen bunların melodan kaliteli bir oyuncumu getireceklerini zannediyorsun en fazla Hürriyet i alırlar

Orasi dogru ben Normal bir yönetimin yapmasi gerektigini söylüyorum. Dedigin gibi Hürriyet gelebilir. Mali yapi ayagina. Hamit Umut gibi yüksek bonservislileri tutup paramiz yok diyebilirler. Öbür çöpleri saymiyorum.
 
Bu sene için dogru. Seneye böyle şeyler söylemeyiz umarim 11 yabanci oldugu için ama bize yine eziyet eder bu yönetim. Ben bu herifin yedekte nasil duracagini merak ediyorum. 2011-2012 sezonu gibi 3-4 oyuncu dişinda 11'imiz yenilenmezse işimiz zor bizim.
Ünal baskan yok artık unutalim drogba sneijder ayarindaki oyuncuları.
Bunlar gider prekaziye hagi ye oyuncu sorarlar onlarda stancu zapata ayarinda oyuncu kitlerler bazılarının cebi dolar.
 
Şu takımdaki hangi yerli şu anda fenerbahçe'de kadroya girebilir?..Burak,selçuk,semih,emre çolak,sabri,hakan balta,olcan....Hiçbiri oynayamaz.O çok övülen ve medyadaki güçleri sayesinde süperstar ve dokunulmaz mertebesine ulaşmış burak-selçuk kankiler 5 maç kadıköyde sahaya çıksalar seyirci sahaya iner.Adamlar sow,emenike,webo üçlüsünden sonra burakı;m.topal,emre,meireles gibi adamlardan sonra selçuku görseler çıldırırlar herhalde.Ama bizi sağ olsun vasatlığa o kadar alıştırdılar ki farkına varamıyoruz.Unuttuk artık iyi bir forvet ne yapar,iyi bir merkez ora saha nasıl oynar?..Bunları tamamen unuttuk...

Fenerbahçe'deki caner,g.gönül,egemen,m.topal,emre gibi oyuncuların hepsi şu anda bizim 11'de rahatlıkla yer bulabilirler.Mesele işte burada..Bizim yerli oyuncularımız oldukça vasat,rakibimizin ise maalesef oldukça iyi.Yabancı sınırının olduğu bu ortamda farkı da bu yaratıyor.Seneye yabancı sınırı baya bir esnetidiğinde artık bu adamlardan kurtulmalıyız...Seneye forvette burak,orta sahada selçuklu yine yerlilerin üzerine kurulu bir sistem olursa yine geçmiş olsun şimdiden..
 
Kupayı götürecek bir kadroda mevcut yani en azından türkiye kupası için belli bir kaliteye sahip bence.Konyaspor maçına iyi hazırlanmalılar bence.
 
Maçı izlemedim sadece Tv de Melo' nun penaltısını gördüm. Geri pas bile bu şuttan daha kuvvetlidir heralde. Skandal bir penaltı atışı. Melo bunu çok yapıyor. Geçen sene fenerbahçe maçında da aynı cılızlıkta kullanmıştı.

Burağı pek beğenmeyiz ama penaltı atışları çok iyi. O olmadığı zamanda mutlaka Sniejder kullanmalı. Sniejder bu tür sorumlulukları neden almıyor gerçekten şaşırıyorum.

GT-I9300 Tapatalk
 
Yedek takımlarla biz bu takıma deplasmanda zorlanmadan 9 tane attık. Evimizde neredeyse as kadroyla 3-1 zar zor yendik. Diyarbakırspor'u deplasmanda yedeklerle 4-1 yendik. Evimizde büyük çoğunluğu as kadro olan takımla 2-0 yenildik ..
 
Takim asiri laubaliydi. Disiplin yok gibi takimda.

Balcova macina as kadro ile cikmak da ayri bir fantazi. Sakatlik/ceza olsa napicaz?

Eray'in hala kadroya girebilmesi buyuk skandaldir.
 
Eray aşırtma şutların hepsini kaleye almasa iyi insan aslında :eek:ley:

Bi de Melo'da bişey var sebebini bilmiyorum ama tez zamanda toparlanması lazım.
 
Üst Alt