ZTK 18/19 ÇF M:1 | Galatasaray 2-0 Hatayspor | MS | 6 Şubat | A2 - Sayfa 69 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Şu iyi bu kötü demenin hiçbir manası yok, bu takım oynamak isterse takır takır oynuyor. Bugün istemedi. Alanya'da da istemedi.
Ben kendimce olayı çözdüm.

İlk 5 dakka izleyin, stoper'den top isteyip, topu alan yüzünü rakip kaleye dönüp gidiyorsa o maç iyidir. Zevk veren top oynarız.
Stoperden top isteyen yoksa, stoper topu kanada, ya da ileri şişiriyorsa, ya da orta sahada topu alan geri ya da yana oynuyorsa o maçtan hayır çıkmaz.
 
Adamın bacağı kopmamış ki ne kırmızı (!) abartıyoruz biz de hani bacağı kopmuş olsaydı belki derdik de (!)

VAR hakemi Mete Kalkavan 'mış sanırım hiç şaşırmadım. Luyindama 'nın olmayan faulu için inatla VAR 'a çağıran herif şu pozisyon için hakemi çağırmadı bile

Ve bunun üzerine rakibin çapsız teknik adamı maçın kırılma anı luyinin pozisyonda kırmızı kartın verilmemesi diyerek gene biz kamuyounda suçlu durumuna düşdük. Tüm programlarda bu konuşuldu.Ligdede böyke.Hiç değişen birşey yok.

Çünkü neden böyle...Hadi Fatih Terimin sıkıntısı büyük..Son haftalarda maç yorumları bile yapamıyor. Ulan antrenör bozuntuları şu hakemler hakkında iki çift laf neden etmezsiniz.Daha ne olması lazım konuşmanız için.Bu durum yönetici bozuntuları içinde geçerli.Hepsinden nefret ediyorum.

Sinanın pozisyonunun vara gitmemesi kepazelik..Luyinin pozisyonunun hakem vermemesine rağmen varın devreye girmesi ne kadar art niyetli olduklarını gösterir.
Ama bizde bunu dile getirecek adam yok. Çünkü başımızda Galatasaraylılıkla alakası olmayan adamlar var. Bunun başka bir açıklaması yok.

Hadi klübün içindekileri geçtim Galatasaraylı yorumcularında başımızdakilerden farkı yok. uğur ve evren pozisyon için hala gri diyorlar.Ulan objektif olucam diye kasıyorlar kendilerini.Bu bir tek bizim yorumcularda var.Ulan eyvallah objektif olda bu pozisyona nasıl gri pozisyon oluyor.

Bu klübün hakları malesef hiç korunmuyor.Bizim başımıza gelenler diğerlerin başına gelse ortalığı ayağa kaldırırlar.
Bunun en büyük sebebi klübe olan bağlılık.Malesef bu diğer klüplerde çok fazla..
 
sıkıntımız ortasaha elemanlarında.
top ileri hızlı çıkmıyor, çıkamıyor.
fernando 2.lig topçusu gibi olmuş artık.
hele ki o Belhanda.
ulan her top ezilir mi be yuhh artık.
keşke satsaydık da kurtulsaydık.
hiç bir üretkenlikleri olmadı dün akşamda ortasaha oyuncularının.
 
Üst Alt