ZTK 18/19 ÇF M:2 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 27 Şubat | A Spor - Sayfa 54 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Yanlış düşünce.
Kupa maçları ölçü olmaz. Diğer liglerde de böyledir, kupa da sürpriz takımlar eleyebilir. Rotasyon yapıyorsun kasmıyorsun.
Önemli olan yedek olan bazı yetersiz oyuncuları sezon sonunda yollamak.
Şu maçı ciddiye alıp yorum yazanlar var.Oyuncuların 2-0 ‘dan sonra taşak geçmesi ve hakem ibnesinin bahis oynaması ile maç bu hale geldi.Sabaha kadar oynansa Hatay turu geçemezdi.
 
Hakem rezalet te Hatayspora 5 tane gol posizyonu veren takim sampiyon olamaz. Ister hakem 3 ister 5 hata yapsin.

Hakem ister 3 hata 5 hata yapsın bu nedir ya yapmasınlar abicim yapmasınlar bize gelince niye hata yapıyorlar ki hata falan değil de neyse her seferinde gerekirse hakemi de yeniceksin diyenler de senin zihniyetten dk 90 da rakibe penaltı çalıyor olmadık yerde skor 1 1 oluyor ondan sonra hakemi yen nasıl yeniceksin yahu maç bitmiş hakemler eşek değil her şeyi ince ince düşünüp hallediyorlar.

Bizim oyunculara verilen kartlar bile rastgele değil hep ölçüp biçiyorlar önemli maçlarda cezalı olmaları için ellerinden geleni yapıyorlar.
 
yav hataya 5 pozisyon verdik diyosunuz,gören de as takım oynadı sanacak.semihle,ahmetle,mugdatla,hayalet sinanla,ismail çipeyle,genc yunusla,uzun sakatlıklardan sonra maça çıkan emreyle,kondisyon kazanmaya çalışan fiizk olarak güçsüz emre akbabayla,donkla ,selcukla ve marianoyla cıktık.hangisi as oyuncu şu an?linnes sakat olmasa mariano yedek kalacak

oyuncu grubu 2-0dan sonra laubali ve salakça davrandı.sonra hakem de devreye girince hakemle 2 gol attılar.bence ofsayt olmayan onyekurunun golü de iptal edildi.şu maçı 3-2 kazanırdı bu oyuncu grubu hakem devreye girmese,bütün o gevşekliğe ragmen.
 
Şu maçın en güzel tarafı, skor 4-2 olunca bir umut buraya doluşan kuşlar ve maç sonu silkinmiş bir şekilde yuvalarına dönmeleri.
Yahu nerede görülmüş evinde skor avantajı almışken Galatasaray’ın tur verdiği.
Dünyanın bu tip kupa maçlarındaki en meşhur winner takımlarından biri Galatasaray.
 
2. penaltı yanlış, 4. gol nerdeyse yarım metre dışarıdan gelmiş ve Onyekuru'nun golü tertemiz , Yani maçın 3-2 bizim lehimize bitmesi gerekirdi VAR denen sistem varken bu kadar aşağılık bir yönetim gösteren hakemin lisansını bi yerine sokacaksın, Bu turu geçemesek o hakemin son maçı olurdu muhtemelen ama şansı yanında.
 
Üst Alt