ZTK Kura Çekimi Yapıldı | Statüye bak hizaya gel | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ZTK Kura Çekimi Yapıldı | Statüye bak hizaya gel


Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek ve yarı final eşleşmelerinin belli olacağı kura çekimi yarın İstanbul’da yapılacak.



Olimpiyatevi’nde saat 11.00’de başlayacak kura çekimine, grup 5. maçlar sonucunda çeyrek finale kalan 8 kulübün temsilcileri ile Futbol Federasyonu ve Ziraat Bankası yöneticileri katılacak.



Kupada oynanan 5. maçlar sonunda, (A) Grubu’ndan Gaziantepspor ve Galatasaray, (B) Grubu’ndan Beşiktaş ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, (D) Grubu’ndan ise Kasımpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor gruplarını ilk iki sırada tamamlayarak çeyrek finalde mücadele etme hakkını kazandı. (C) Grubu’nun maçları ise bu akşam tamamlanacak.



Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçları 2 Şubat, rövanşı ise 2 Mart 2011’de oynanacak.



Milliyet
 
Ziraat Türkiye Kupası Statüsü



Çeyrek final müsabakaları, grupları ilk iki sırada tamamlayan sekiz takım arasında çift maçlı eleme usulüne göre oynanır. Eşleşmeler TFF tarafından düzenlenecek kura çekimi sonucunda belirlenir. Buna göre takımlar 1-8 dahil olmak üzere numara çekerler. Buna göre eşleşmeler;



1-2

3-4

5-6

7-8



buna göre, kurada (gruplarda karşılaştığımız) Gaziantepspor 'la yada başka grubun 1nci yada 2ncisi olması farketmeksizin herhangi bir takımla eşleşebileceğiz.



Not: Konu akşama kura çekimi konusuna birleştirilecektir.
 
Cevap: Kupada çeyrek ve yarı final kuraları yarın çekilecek



Beşiktaşla eşleşsek kötü olur yeni transferlere bizimkilerin gücü yetmez.Bi de Trabzonu yendiler özgüvenleri arttı.En zayıf Gaziantep BB görünüyor.Hayırlısı olsun.Umudumuz sadece kupa.
 
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Statüsü



sizleri anlamak zor.besiktasi istiyorsunuz.ben bucaspor´u istiyorum.schuster salak degil tek önlibero ile cikmaz bizim maclara.besiktas´a ibb ciksin :D
 
Cevap: Kupada çeyrek ve yarı final kuraları yarın çekilecek



Beşiktaş finale çıkarda ligde ilk 2'ye giremezse onları mutlak yenmemiz gerekecek.Aksi olsa Trabzon kupayı da alsa biz finalde olduğumuzdan bileti kapıyorduk.
 
Cevap: Kupada çeyrek ve yarı final kuraları yarın çekilecek



Beşiktaş'la finalden önce eşleşmeyecek şekilde ayarlarlar kurayı.Sonuçta G.Antep-Kasımpaşa gibi takımların finale çıkması sponsorlar için hiçte iyi olmaz.
 
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Statüsü



Bknz. Galatasaray - K.Erciyes 2006/07'deki eşlemesi.





K.Erciyesspor ile grupta son maçı yapmıştık.Garantilediğimiz için maça asılmadık ve bedavadan gruptan çıkmalarına vesile olup diğer takımların tepkisini çekmiştik.



O takımların ahı tuttu galiba ,K.Erciyesspor bizi eşleşmede elemişti.Teknikdirektörleride Bülent Kaptandı.
 
Üst Alt