Zümrenin Her Başarıyı Cezalandırma Geleneği (Bedava pilav baldan tatlıdır) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Zümrenin Her Başarıyı Cezalandırma Geleneği (Bedava pilav baldan tatlıdır)


Arkadaşlar öncelikle açtığım ilk konu uzun uzun yazacağım umarım değerli vaktinizi boşuna harcamamış olurum.Okuyan Herkese şimdiden Teşekkürler.

28 yaşındayım kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım.Gözlemlerim konuşulanlar bugün itibarı ile ne kadar çürümüş kokuşmuş kendilerini Galatasaray adını kullanarak bir şey zanneden kıymetli dedelerimiz kongre üyelerimiz ve Galatasaraydan nemalanan aşağılık taraftar topluluklarına karşı gerçek Galatasaraylıların harakete geçmesine nacizane ufak bir çağrıdır.

Uefa kupası süper kupa alınmış takım inanılmaz top oynuyor her şey çok güzel takım ümit karan perez florquin gibi adamlarla şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış şampiyon olmuş..Taraftar inanılmaz mutlu liseli değiliz ya mutlu olmayı hak etmiyoruz arkadaşlar bu hastalıklı beyinlere göre.

Zümre devreye girdi..!!! Hop Özhan Canaydın getirildi o takım dağıtıldı Fatih Terim geri getirildi Olan hem Fatih Terime Hem Galatasaraya oldu işin kötü tarafı özhan canaydın ölmese bu gün hala başkandı en rezil en başarısız başkan ama efsane başkan oldu stat işini yaptı diye 6 senede bir stadı zor yaptı yapmaz olaydı..Ali Sami Yende 1 Karış pislik içinde sıra beklerken mutluydu çoğu insan...

Yettimi yetmedi iğren fener mağlubiyetleri insan içine çıkılamayacak Galatasarayın aldığı sonuçlar yüzünden bizler kan ağlarken birileri Galatasaray adasında bedava viski içip gülüp eğlenirken bir anda Adnan Polat Başkanlığa getirildi..
Milet stadı yakmaya kalkınca can korkularından apar topar gönderdiler kendi getirdikleri kuklaları...Sonra nasıl oldu zümreden kim önerdi ise tarihin en güçlü yönetimi geldi.Şampiyonluklar başarılar ardı arkası kesilmiyor yahu dediler acilen bizim Galatasarayı geriye götürmemiz lazım...Dursun özbek geldi...Sonrasını herkes biliyor zaten.Bu Dursun Özbek zümrenin dediklerinin dışına çıktı bu transfer döneminde iyi transferler yapılmış taraftar mutlu olmuş havaya girmiş anında hesap sordular.Kimsede bu gün taner aşkın dışında divan kurulunda yahu siz ne biçim adamlarsınız demeye getiremedi.

Halbuki taraftar doğrusunu diyor alın abi iyi oyuncular alın marka değerini arttırın şampiyonlar ligine her sene katılın.Kimse demiyor zaten 300 milyon€'luk transfer yap diye Galatasaray 30 milyon€ harcayamıyorsa herhangi bir transfer döneminde kendimize büyük klüpte demeyelim...

Sonra diyorlarki hep saygı duyardım 15 sene şampiyon olamadı Galatasaray ne yani ne kaybetti büyüklüğünden filan bilemiyorum o dönemleri gerçekten kim bilir nasıl yönettiler klübü hokkabazlarda 15 sene şampiyon olamadı takım...Divan kurulundan herhangi bir başkan seçilirse emin olun arkadaşlar 3 senede 1 kere bile şampiyon olmaz bu takım...

Umarım klübü qatar rus sermayesi yada çinliler satın alır bıktım artık her divan kurulunu izleyip sinir sahibi olmaktan birileri satın alsa bunlarada deseki kardeşim defolun gidin bu klüpten...Bu divan kurulu ve kongrelerin Galatasaraya verdiği zararı kimse vermemiştir.

Allah tez zamanda bu hastalıklı dedelerden kurtulmayı nasip eder işallah...
 
Üst Alt