#6 Davinson Sánchez - Sayfa 104 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Çıldırdım yemin ederim maçı seyrederken öyle bağırdım ki anlatamam.Adam bas bas bağırıyor beni sağ tarafa koy diye.Ama onu bile yapamadı.
Yahu dediğin gibi nelsonun sağda oynamasının bir avantajı yokki..

Ama şurası çok net bizim taraftarda üst düzey oyuncuyu haketmiyor.
Bu adamın ne kadar üst düzey olduğunun farkında bile değiiler..
Tamam nelson gidecek piyasa yapması lazım.Zaten performansıyla oynamasıda gerekiyor ama Allah aşkına bu sanchezi göndermek gibi bir hata yapmayız umarım.



iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi şunu yapsak yemin ediyorum Davinson 2-3 tane hat kıran pas atardı adamlar zaten 10 kişi ön alan presini geçtiğin an +1 adamla hücum yapıyosun. Oyuncu değişikliğini geçtim şu hamlenin akıl edilememesi inanılmaz.
 
Bunlar 10 kisiye düstükten sonra davinsonu torreiranin yanina ortaya cekseydik is farkli olabilirdi. Ayagi temiz, bikere ortada denemeyi akil edemedik.
 
Bunlar 10 kisiye düstükten sonra davinsonu torreiranin yanina ortaya cekseydik is farkli olabilirdi. Ayagi temiz, bikere ortada debemeyi akil edemedik.
yedek kaldığından beri düşünüyorum kerem denen herif yerine orta saha neden oynatılmıyor diye
hem adamı paslandırmazdık hem de atlet sakin pas kalitesi olan zaman zaman dripling ile hat kıran orta saha kazanırdık

ah okan hoca ah. herkesi her yerde oynatmayı akıl ettin bunu edemedin
 
Sırtı dönük top alamayan Mertens ve Demirbay'a sürekli göbekte dikine pas atmaya devam ederse çok iş açar başımıza. Apo'nun bir bildiği varmış dedim maçtan sonra.
 
Bu adam da o ilk geldiğindeki 'fişek' halinde değil; sahada duruşu bile fark etti.

Atletik performans antrenmanlarının yeterliliğinden ciddi kuşkuluyum. Gelen düşüyor, sakatlık geçiren bir türlü toparlanamıyor, Abdülkerim' de olduğu gibi.

Bir takımda ekstra bireysel idman yapan oyuncular diğerlerinden çok fazla ön plana çıkıyorsa, takımın iyi çalışmadığı düşüncesi akla gelir. Kondisyon antrenmanları, bir plan dahilinde zorlayıcılık içerir, sporcuların limitlerini zorlamadan gelişme olmaz. O durumda da takımın genel ortalaması yükseleceği için ekstra gayret gösteren oyuncular arayı bu denli açamaz. Sacha, Nelsson, Barış, Berkan benim bildiklerim.

Sakatlıkların az olması iyidir ama tek kriter değildir. Gösterilen performans seviyesi de önemlidir.

Ligin zayıf takımlarına karşı skor alındıktan sonra orta sahayı ve dolayısıyla oyunu verme durumu, bu tezimi destekliyor; çoğunun kazanılmış olması düşüncemi değiştirmez; adam bomboş şutu tribüne göndermek yerine 90 a taksa iş bitecek...
 
Üst Alt