#8 Kerem Demirbay - Sayfa 120 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#8 Kerem Demirbay


Elbette haklısın bu roller ve pozisyonlar için iyi bir alternatif olabilir. Ancak bundan kesinlikle memnun olmayacaktır. Okan hoca onu ilk 11'den çıkardığında şikayet ettiği ve ayrılmak istediği yönünde haberler çıktı.



Eğer yedek kalmayı kabul etmeyecekse yollar ayrılmalı kesinlikle. Dayı maalesef bu formuyla yedek olur ancak. Kabul ederse yedekliği takımda kalmalıdır şahsi kanaatim. Dervişoğlu da gözünü seveyim yedek olacağını bilmiyor muymuş hadi dayı oynarım diye düşünmüş oynuyor da zaten ama İcardi varken Halil mi oynar. Zaha Barış Aktürkoğlu falan konuşmuyorum bile hadi kanatta oynasın desem. Saçma. Yedek kalmak istemiyorlarsa yollar ayrılmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu adam 8 numara ve 10 numarayı yedeklesin diye alındı zaten. Sergio ve Ndombeleden 0 katkı alınca iş kendisine düştü bazı yorumlar çok ağır bence kendisi hakkında
Aynen öyle. Herkes dayının şuanda elinden geldiğince idare ettiğini biliyor. İdeal 8 olmadığını kendisi de biliyor zaten. Ndombili yi alanlar asıl suçlular Demirbay a yüklenmek manasız

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
berkan bunun yerine oynayamaz çünkü sol bekte berkanı kullanmalıyız. köhn denilen uyduruk herife bir maç daha sabredersek konya maçında şampiyonluğu verdirecek bize.

hayatımda izlediğim en kötü sol bek
 
Yanlış transfer politikası. Adamı Kevin de Bruyne zannetmediniz herhalde. Fiziken çökmüş Kerem Dermirbay. En fazla son 20 dakikayı doldursun diye kullanacağın bir oyuncu. Ana planda olmaması gerekirdi zaten.
 
Kötü futbolcu değil fakat sezonun %80'nin de Torreira'nın yanında oynayacak adamda değil. Oradaki ana plan Demirbay olmamalıydı en başta ki sene içinde yetmediği görülünce Kaan çekildi oraya zaten.
 
İlle yerli statüsünde olması gerekiyorsa, Torreira' ya partner olarak Gökhan Gül' ü alsınlar. Kerem bu formasyonda orta ikilide olmaz; hoca da başka türlü bir oyun düşünmüyor...
 
sezonun ilk yarisindan beri ayni yerdeyim.
oynadigi bolge de siritiyor - malesef.

ki, sezonun sonlarina gelindiginde de en son bold mesajimi kasimpasa deplasmani basliginda nacizane belirtmistim.
velhasil , kasimpasa-pendik vs serisini yaparken de ozellikle oyunun defansif tarafin da yeterli olmadigini yinelemistim .

kendisi alinirken, cevrem den nacizane fikrimi soranlara ;
illa oynatilacaksa daha on bolge de oynamali ,demistim.

su son macimizi hayirlisiyla bi atlatalim, arti eksi baglaminda genel bir degerlendirme yapariz hem kendisine, hem diger oyuncularimiza .
 
Üst Alt