GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24 - Sayfa 551 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Okan Hoca'nın bizimle birlikte ilk CL tecrübesinde ofansif anlamda göze hoş gelen bir oyuna karşın sonuç alma noktasında zayıf kaldığımız bir süreç oldu. Okan Hoca ile birlikte iyi bir TD takımına dönüşüyoruz, bence Avrupa noktasında ilerleyen dönemlerde bir başarı sağlayacak diye düşünüyorum bu birliktelik. Tabi kadro olarak doğru eklemeler ile üstüne koymamız gerekiyor ki bence Okan hoca bunu hak ediyor :hat:
 
Batshuayi diyolar
realitede kötü hamle olmaz ama Batshuai "artık ilk 11 istiyorum" beklentisi olursa olmaz o iş.

bide ne bileyim sergen gibi dolaşıyor - bizden TS'ye de gider tamamlar 4 büyük turunu...o açıdan bakıncada 30 yaşında niye uğraşalım diyorum. daha genç hırslı yedekten icardi yerini gerektiğinde dolduracak adam aranabilir kafa kafaya maliyete bana göre.

yıldız demiyorum - potansiyel diyorum.
 
Cicaldau
Morutan
Dubois
Zaniolo
Yusuf Demir
Mathias Ross

Bunlari napacaz?

altinlayarak cevap veriniz
çikuldao hariç buradaki oyuncuların hepsinin potansiyeli var.

Yd daha 20 yaşında
Ross 21 Bu ikisini dkiraya vermeye deva etmeliyiz. Bir gün bir yerde patlama yapma ihtimalleri var.
Morutan olayı ne olacak bilmiyoruz hala.

Zaniolo ve dubois de talipleri olacaktır.
 

Fatih Altayli'nin videonun son bolumunde Erden Timur ile ilgili soyledigi seyler dogruysa gecmis olsun. Yeni bir duraklama donemine gireriz.

Edit: Videoya ne zaman bassam farkli bir yerden basliyor. 42:31'de basliyor dedigim yer.
Genel kurul yapısı halkında dediği doğru özellikle moruklaşmış kesim bunlar ülke ticaretinde de olan adamlar olduğundan ticaretin bir numaralı elemanı olarak kendini göten boynuzlu tayfanın etkisi altında oldukları aşikar.
Çoğunun kişisel iradeyle bir tercih yapabildiklerini bile düşünmüyorum.
Erden timurun listede olmaması da bence de bu gk yapısı için yapılan hamleydi dışarıdan yine atanarak gelecektir.
Bu kadar yapılanmayı tam ortadayken bırakıp gidecek bir adam değil.
Ben kendisinin uzun süre daha başkanlık yapmak istediğini düşünmüyorum. Başkanlık makamı yetkilerle dolu olmasına rağmen daha çok emek ve yük isteyen mevki.
Sadece futbol kulübü olup bu başka bir konumuz olmasa olabilir ancak store’den tut kadın futboluna kadar uzanan geniş yelpazayi dengede tutabilmen gereken bir konu. Birde Erden timur işleri kendi halletmek isteyen ve bunu başaran bir adam, koca Galatasaray başkanı futbolcu görüşmesi kovalamamalı bence, yada her gün antrenmanda futbolcularla yuvarlanmamalı. Tribünde yedek kulübesinin arkasında maç izlememeli.
Bunları yapmamalı anlamında da söylemiyorum maalesef yazılı olmayan kurallarda tüm dünyada geçerli bir absürtlük var put gibi oturup protokolde maç izlemen gerekiyor. Erden timur böyle bir bir adam değiş bir kere.
Başkanlık makamı direkt olarak kendisini kısıtlar.
Galatasaray kulübü yönetimi tamamrn branş yönetimlerine bölünmeli ve her branş kendi prof ekibiyle ilerlemeli. O branşın en tepesine de Erden timuru koyarsın adı sportif aş olur başkan yardımcısı olur.

Yönetim sistemi ve başkanlık yılı artırılmalı.
Direkt olarak bizim ülke yönetimindeki yöntem kulüplere uygulansa kulüpler ihya olur.
5 senede bir başkan seçer oylarsın, 5 sene içinde başkan her yöneticiyi istediği gibi değiştirme ve atama hakkına sahip olur.

85 milyon kişinin yaşadığı ülkede ve 8 milyar insanın olduğu dünyada düzenli aralıklarla dernek ücretini ödeyen 10 bin kişi içinden 20 sene içinde başarılı farklı yöneticilerin seçilmesi gibi absürt olay olamaz.

Abi aylık 200 bin dolar vereceğin bir profesyonel belki de senin mağaza satışını ülkedeki mağazacılık anlamında en çok ciro yapacak 5 şirketten biri yapacak. Sen bunu engelliyorsun yönetim kurulu var oradan biri gelmeli gibi absürt şeyler var. Tamam dışarıdan yine eklemlendirme yapıyorsun da adamın yetkilerinı kısıtlıyorsun özgürlük veremiyorsun. Bunu illa böyle oluyor diye demiyorum beklenti bu biz bu yönetimi niye seçtik o yapsın kafası var zim gk üyelerinde.

Normalde erden timurun yapacağı iş için yıllık ciddi miktarda para vermen gerekiyor adam kendi emeğinden kazandığı parayı vererek yapıyor yine yaranamıyor.
Son 20 senede kimsenin erişemediği kadar ekonomik odak ile etkileşim sağlayarak kulübe sponsor sokmuş adam.

Erden Timurun başkanlığı için bir 10 senesi rahat var.

Birde günümüz futbol ekosisteminde bunun gibi adamlar dernek zihniyetiyle yönetilen kulüpler için bulunmaz nimettir. Adamın vizyonu var, iletişimi var, kıtlalar arası işleyen bir ekonomik düzeni var. Bu adam çekip gitsin 2.ligden bir kulüp sahibi olsun o kulüp 1 sene sonra 1.lige gelir. 1 sene orta sıralarda takılır. Bir avrupa yapsın sponsor vs derken 50-60 milyon euroyu bir takvim yılında takıma gömdüğünde 2. bir başakşehir çıkarır ki başakşehirin vizyonu artık oyuncu yetiştirmek bu direkt başarıya odaklanacak.
Futbol yönetiminin çok kolay olduğunu zannediyolar öyle olsaydı bir kulüp başkanı 6 senede 500 milyon euro harcayıp başarısızlıktan sinir hastası olmazdı
 
Yusuf Yazıcı 2 milyon eurodan az maaşa okey olmayacağı için ve bizim yerlilere bu parayı vermediğimizden karşıyım oraya yıllık 800-1 milyon alacak bir Bertuğ yada Eren gayet yeterlidir. Hatta Barış gitmez ve Oğuz Aydın gelirse alt yapıdan Baran D. veya Eren Aydın ile de devam ederim gerektiğinde Barış'ı da santrafora atabiliriz çünkü.
Gerçekten yerli oyuncu çözebilirsek İcardi yerine çok mantıklı olur. Mertens artık ciddi ciddi 37 yaşında onunla birlikte kullanabileceğimiz 2. Bir hücumcu orta saha olması gerekir artık. Bu oyuncu da anca yabancı bir oyuncuyla çözebiliriz gibi

Oğuz Aydın da açıkçası maliyeti çok yüksek olmayacaksa kesinlikle takımda görmeyi çok isterim. Hatta ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Zaha satılabilirse yerine Oğuz Aydın bana mantıklı geliyor. Sol tarafta Barış Alper ve Kerem, sağ tarafta Ziyech ve Oğuz Aydın sanki yabancı sınırına takılmamak için olabilir
 
Üst Alt