2014 DK 2. Tur | Kolombiya 2-0 Uruguay | M.S | 28 Haziran | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2014 DK 2. Tur | Kolombiya 2-0 Uruguay | M.S | 28 Haziran


220px-WM-2014-Brasilien.svg.png




colombia_colombian_flag.png
c80ecv.png
uruguay_uruguayan_flag.png




Bz8hdbM.jpg




2014 FIFA World Cup

2. Tur Maçı

Kolombiya-Uruguay

Maracana, Rio De Janeiro

28 Haziran

23.00


 
Turnuvada izlemekten en büyük keyif aldığım adam James Rodriguez. Kolombiya beklentileri boşa çıkarmıyor. Ama bu saatten sonra artık her şey olabilir. Gönlümden geçen Muslera`nın takımı tabii. :)



Tapatalk v2
 
James Rodrigez neler yapmış öyle ...

Bence daha iyi takım Kolombiya ,

94 Dünya Kupasından evvel turnuvanın gizli favorisi olarak bakılıyorlardı ama son çok hazin olmuştu , bu turnuvada imkansız gibi ama kupayı almalarını çok isterdim , ama umarım gidebildikleri yere kadar giderler .
 
Kolombiya güle oynaya tur atlar. Uruguay'ın orta sahası berbat. Asıl önemli olan Brezilya Şili'yi eleyip Kolombiya'yı da eleyebilir mi. Ben pek sanmıyorum. Kolombiya turnuvanın sürprizi olabilir.
 
kolombiya ağır favori ama keşke şöyle muslera'nın yıldızlaştığı takımını penaltılarla çeyrek finale çıkardığı maç olsa.kolombiya iyi takım yalnız j.martinez ve bacca varken teofilo nedir arkadaş?
 
Falcao'suz bir Kolombiya'nın bu kadar etkili olacağını düsünmüyordum ama adamlar cok iyi takım oyunu oynuyor.. Dolayısıyla Falcao'nun varlıgı ile yoklugu arasında bir fark kalmıyor.



Kolombiya oynadıgı futbol ile bu kupanın favorilerinden ama favoriler genelde baskıya girer. Bence Kolombiya icin rahat bir mac olmayacak.
 
Bu iki takim turnuva öncesi gizli favorilerimdi. Muslera olsa bile Kolombiya'nin tur atlamasını istiyorum çünkü Cuadrado ve Hamezzz gibi üstadları izleyemeye doyamıyoruz.
 
Üst Alt