Barcelona'da Vitor Roque Krizi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Barcelona'da Vitor Roque Krizi


images

Vitor Roque'nin menajeri Andre Cury, İspanyol basınına yaptığı açıklamada kulübü ve teknik direktör Xavi'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

RAC1'e konuşan Cury, "Xavi'nin Vitor'u neden oynatmadığını kimse anlayamıyor. Çocukla konuşmuyormuş bile... Xavi'nin yaptığı doğru değil. Yakında kulüple bu konuyu görüşeceğiz. Böyle devam edemeyiz. Vitor bu kulübü sevdiği için Barcelona ile anlaştık. O dönem Barcelona'nın teklifinin iki katını öneren takımlar vardı." dedi.

Takımın bazı maçlarda ikinci bir santrfora ihtiyacı olduğunu ancak Xavi'nin Vitor Roque'yi görmezden geldiğini savunan Cury, "Paris Saint-Germain maçında bunu herkes gördü. Barcelona'nın gole ihtiyacı vardı. Sahada bir 9 numara daha olması onlara fayda sağlayabilirdi. Ama Xavi böyle düşünmüyor." ifadelerini kullandı.

Barcelonalı yetkililere seslenen Cury, "Brezilya Milli Takımı'nın oyuncusunu alıyorsunuz. Birkaç maçta oynatıyorsunuz ve sonra unutuyorsunuz. İki gol attı ve ortadan kayboldu. Bu, hiç mantıklı değil. Vinicius Jr'a bakın. Kalitesini göstermesi iki buçuk yıl sürdü. Vitor'a şans vermeli." diye konuştu.

Genç futbolcunun önceliğinin Barcelona'da kalmak olduğunu ancak sorunun çözülmemesi halinde başka kulüp bakmaya başlayacaklarını da söyleyen Cury, "Vitor gelecek yaz başka bir kulübe kiralık olarak gitmeyecek. Ayrılık olursa geçici değil kalıcı olur. Eğer böyle giderse yeni bir kulüp aramak zorunda kalacağız" dedi.

Barcelona'nın Athletico Paranaense'den devre arası transfer döneminde 40 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 19 yaşındaki forvet görev aldığı 13 maçta 2 gol attı.

mackolik
 
Üst Alt