Dursun Özbek | Başkan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1.jpg


Dursun Aydın Özbek
25 Mart 1949 tarihinde Giresun'da dünyaya gelen Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sona İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesini 1974 yılında bitirdi. İTÜ Spor Kulübü'nde hem üniversite takımında, hem de Amatör 1. Küme'de futbol oynadı.

Dursun Aydın Özbek, 1972 yılında otomotiv sektöründe çalışmaya başladı. Kardeşi Mehmet Özbek ile birlikte Taksim'de, Talimhane'de 6 metrekarelik bir dükkanda yedek parçacılığa başladı. 1988 yılından beri de turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul'da, Antalya'da Kirneros ve Mabiche otelleri ile hem yatırımcı hem de işletmeci olarak iş hayatına devam etmektedir.

Dursun Aydın Özbek, 2011 yılında Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal'ın kadrosunda yer aldı, ama kısa bir süre sonra kendi isteğiyle görevi bıraktı. 2014 yılında 25 Ekim 2014 tarihinde Duygun Yarsuvat Galatasaray başkanı seçildikten sonra Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'na seçildi ve başkan yardımcısı oldu.

23 Mayıs 2015 tarihinde yapılan Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısındaki seçimde eski başkan Duygun Yarsuvat'ın desteklediği Dursun Aydın Özbek Galatasaray'ın 36. Başkanı olarak seçildi.

Dursun Aydın Özbek, 11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Seçim Genel Kurulu’nda Galatasaray’da ikinci başkanlık dönemini yaşarken 25 Mayıs 2024'teki Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda ise yeniden başkan seçilerek üçüncü dönemine giriş yaptı.

Fransızca ve İngilizce bilen Dursun Aydın Özbek evlidir ve iki çocuğu vardır.
 
1522409724672.png



Mustafa Cengiz yönetimi Dursun Özbek'e yolladığı 2 sayfalık tebilgatta hotel faturaları başta olmak üzere alacaklarına karşılık kulübe uygulanan faize kadar bir çok detaya yer verdi!

1522409776597.png
 
Basimiza son 20 yilda ne geldiyse 3 isimli adamlardan geldi

Oysa Ali Sami Yen ve Mustafa Kemal Ataturk de 3 isimlilerdi


Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
 
Gider ayak en büyük kıyağıni yaptı terim ı getirerek.
Pardon gitmesinden sonraki en büyük kiyak olacaktı.

GSCimbom Mobile App
 
Sabah gazetesinden Mehmet Özcan: "Eğer seçimi Dursun Özbek kazansaydı Galatasaray devre arasında sol beke Holebas'ı, orta sahaya Fellaini'yi, forvete Chicharito'yu alacaktı. Bunların finansmanı hazırlanmıştı."
 
Dursun Özbek: ''Güçlü yönetim olursa aday olurum. Bu tarz yönetimi oluşturmak için son ana kadar görüşmelerimi yapacağım. Bir sonuç alırsam adaylığımı açıklayacağım.''


1524558430000.png
 
Üst Alt