2014 DK H:2 | İtalya 0-1 Kosta Rika | MS | 20 Haziran - Sayfa 11 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2014 DK H:2 | İtalya 0-1 Kosta Rika | MS | 20 Haziran


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Uruguay'da bundan farklı oynamadı zaten. Ama adamlarda Suarez var İtalya'da Balotelli diye bi moron var fark bu. Chiellini çok kontra kesti başka stoper olsa farkı arttırabilirdi Kosta Rika. İnsigne'de 30 dakika oynadı hiçbişey anlamadım bu adam mı 60 milyon euro çok ilginç. Gelen topları da ayağında tutamadı zaten. İtalya'nın gol atması tamamen Pirlo'nun şapkadan tavşan çıkarmasına bağlı.
 
Demekki DK'de böyle süprizler bile olabiliyormuş. Bazıları 3.lüğümüz var diye ötmeyiversin o yüzden, gitsinler reklam yıldızı olmaya devam etsinler.
 
Çok sürprizli bir DK olacağını tahmin ediyordum, yanılmadım.

Helal olsun adamlara.

Bir de bunlar Kolombiyayla falan eşleşecekler herhalde onları da geçebilirler.
 
bu nasıl kostarika dır arkadaş azim hırs motivasyon teknik taktik her şey var :2_thumbs_up_-_animated: bu arada kosta rika teknik direktöründe bir aslan ruhu hissettim sanki:queen: teknik direktörümüz olmasını isterdim:yuppi:
 
Bu yenilginin tek sorumlusu bence Prandelli'dir. Oyunculari hic motive etmemis, cikardigi dandik kadroyu sonradan mecburen düzeltmek sorunda kalsa bile tüm oyuncular acayip kötüydü. Son macta Cavani-Suarez yine sapkadan tavsan cikarirsa öyle mal mal evlerine dönerler. Italya mücadele etmezse sansi cok düsük acikcasi.
 
Bu tek forvet sistemi artık sıktı böyle takımlara karşı çift forvet oynanması gerekir



GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Helal olsun Kosta Rika! Adamlar iki maçta çatır çatır oynayıp uruguay ve italya'yı yenip neredeyse liderliği garantiliyorlar. Vallahi helal olsun. Bizim sözde milli takım oyuncuları baksın da utansın şu adamlardan...
 
ya ne kosta rikası şike yoksa bişey bilmiyoryum. dünyadaki bütün bahis şirketleri bi maçta kasalarını doldurdular. italya da iki topçu kımırdasa silip geçerdi bunları
 
Uruguay maçından önce Kosta rikaya turnuvanın en zayıf takımı diyen futbol proflari vardı :eek:

italyayi yendigi maçtan sonra begenmedigimi söyledim. balina yendi dedim. biri dedi italyanin oyun stilini bilmeyenler salliyor diyen vardi muratcim. boşver sen onlari. costaricamiz tur atladi. şerefe.



401030_379512572064036_961728388_n.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt