2016 | GSC Özel Ödülü | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2016 | GSC Özel Ödülü


Ann43p.png
 
Oscar görevlisi olacak arkadaş açıklama yapmaktan kaçınıp konuya dalmış direkt.Forumumuz için verdiği katkılarından dolayı bu ödülü Özgür Aslan'a uygun gördük.Bugüne kadar sağladığı katkılar ve yaptığı komiklikler,şakalar için teşekkür ederiz.
 
Geceleri yayın yapmasını beklerdik ısrar ederdik oda kırmazdı.
Sorular sorardık, bazen saçma bulduğu sorulara anlamlı bi gülüş çakardı kendisi.
Evet yaad etmiş olduk o günleri

Tebrikler Özgür Aslan

NKGSDVBS
TapaTalK
 
Yaşı ermiş ve artık başka ödül alması zor, yeni roller alamayan oyunculara yaşam boyu başarı ödülü verilir ya o misal :D

Şaka bir yana gündelik hayat, sorumluluklar ve zaman kısıtları sebebi ile eskisinin onda biri kadar bile bakamıyorum ancak yine de her girdiğimde eve dönmüş gibi oluyorum. Ben öyle futboldan basketboldan pek anlamam sohbete geldim diyerek çıktım yola ve burada yıllarca her daldan sohbet ettik herhalde. Şu anda her şey harika olabilir ama hayatımda pek çok mutsuz, sıkıntılı, depresif anlar geçirdim. En yalnız anlarımda buradan arkadaşlar edindim, sohbet ettik, gezdik, görüştük, yemekler yedik.

O yüzden, sadece bir forum, internette yazıştığımız bir spor sitesi değil benim için bir dönemimde yanımda olan bir kavram. Umarım herkes benzer hissiyatları paylaşıyordur.
 
Üst Alt