2018 DK F Grubu M:1 | İsveç 1-0 Güney Kore | MS | 18 Haziran | TRT 1 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 DK F Grubu M:1 | İsveç 1-0 Güney Kore | MS | 18 Haziran | TRT 1


V53red.png



swe.png
c80ecv.png
kor.png



2018 FIFA Dünya Kupası F Grubu 1. Maç
İsveç - Güney Kore
Nizhny Novgorod Stadyumu
17 Haziran 2018 Pazartesi
15:00


oVYjP7.png
 
İsveç İtalya gibi ekolü eledi asla küçümsenemez ancak kadrosunda biraz Forsberg ve stoper Lindelöf dışında hiç bir isim üst seviyenin oyuncusu değil. Zlatan gibi efsaneyi almamaları turnuva boyu tartışılacak.

Güney Kore'de sezonun flaş isimlerinden Heung-Min Son var. Açık ara takımın en büyük yıldızı. Onun dışında pek dikkat çekici bir isim yok.

Bence iki takımda gruptan çıkamaz. Almanya-Meksika çıkar. Ancak İsveç kazanırsa büyük bir moral ve avantaj kazanacak o kesin. Kore'ye hiç şans vermiyorum çünkü.
 
İsveç'in gol atmakla mükellef olduğu maçlar gollü geçer atar yerler. Kazanacaktır.

Oyun olarak Aykut'un fbsini andırıyorlar. Düşük kalibre ve düşük yetenekli oyuncularla kompakt bir oyun anlayışı, Aykut'un değimiyle zincir sistemiyle oynuyorlar.
 
İsveç sempati duyduğum bir takımdı ama Zlatan'ı kadroya almadıkları için artık soğudum. Ibrakadabra bu turnuvada olmayı kesinlikle hak ediyordu. İnşallah Güney Kore kazanır

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Farklı kültürlerin ortak paydada buluştuğu bir festival olan Dünya Kupası'nda önce ev sahibi ile Araplar sahne aldı. Güney Amerikalılar, Latin Amerikalılar, Afrikalılar, Balkanlılar, İskandinavlar, Panzerler, Boğalar, Kangurular derken dünyanın farklı bir rengi olan ve dünya nüfusunun 3'te birini kapsayan çekik gözlü Uzak Doğulular sahneye çıkıyor. Kağıt üstünde zevkli bir maç vaat etmese de muhtemelen bir tarafı kıpkırmızı, bir tarafı sapsarı tribünler olacaktır. 2002'deki dostluklarıyla kalplerde ayrı bir yeri olan G.Kore'nin başarılı olmasını isterim bu kupada. İşleri kolay değil. Meksika, Almanya'yı bile yenmişken gruptan çıkar gibi gözüküyor. Almanların da saf dışı kalması imkansıza yakın. O yüzden bu 2 takım için kupa muhtemelen 3 maç sonunda bitecek. Yine de mücadeleleriyle renk katacaklarını düşünüyorum..
 
Turnuvanın en sıkıcı maçı olmaya aday. İsveç'te Forsberg, Kore'de Son var. Onun dışında yetenekli,yaratıcı oyuncuları yok.

Ancak; İsveç fizik olarak Kore'ye çok ağır basıyor. Duran toplarda veya yan toplarda mutlaka gol bulabilirler. Gol olursa duran toptan olur gibime geliyor İsveç'in. Kore'de Son bir şey yaparsa yapar.

İki takımda gruptan çıkamayacak ona eminim zaten.
 
Üst Alt