Cancelo: "Manchester City'nin bana biraz nankör davrandığını düşünüyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cancelo: "Manchester City'nin bana biraz nankör davrandığını düşünüyorum"


Manchester City'de Pep Guardiola ile sorun yaşadıktan sonra kariyeri adeta tepe taklak olan Joao Cancelo, eski kulübü ve teknik direktörü hakkında açıklamalarda bulundu.

1689153355.0.jpg


Portekizli sağ bek, Pep Guardiola ile yaşadığı anlaşmazlıkların ardından önce Bayern Münih'e ardından da Barcelona'ya kiralık olarak gönderildi. Bu süreç, Cancelo'nun futbol kariyerinde yeni bir sayfa açmasına neden oldu. 29 yaşındaki futbolcu, kariyerinin bu yeni evresinde A Bola gazetesine verdiği röportajda, Manchester City ve teknik direktörü Pep Guardiola hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Cancelo süreç hakkında yaptığı açıklamalarda;

"Yalan söylendi! Onlar için hiçbir zaman kötü bir arkadaş olmadım. Bunu Ake'ye ya da Rico'ya sorabilirsiniz. Onlara karşı herhangi bir üstünlük ya da aşağılık kompleksim yok. Ama hocanın görüşü bu" açıklamalarında bulundu.

Konu hakkında neden sessiz kaldığı da sorulan Cancelo, "Sessiz kaldım çünkü bu doğru değil. Manchester City'nin bana biraz nankör davrandığını düşünüyorum. Çünkü orada bulunduğum yıllarda çok önemli bir oyuncuydum. Kulübe ve taraftarlara olan bağlılığımda hiçbir zaman başarısız olmadım ve her zaman her şeyimi verdim. Soyulup saldırıya uğradım ve ertesi gün Emirates'te Arsenal'e karşı maça çıktım. Bunlar unutulmayacak şeylerdir. Eşimi ve kızımı evde yalnız bıraktım, dehşete düştüm. İnsanlar bu konuları, Bay Guardiola'nın benden çok daha fazla güce sahip olması nedeniyle o şekilde hatırlıyor. Ben de kendime saklamayı tercih ediyorum. Doğruyu söylediğimi bilmeyi tercih ederim. Yaptığım işten tatmin olmuş hissediyorum. Ben şeffaf bir insanım, asla yalan söylemem. Hayat devam ediyor ve her şeyin yolunda gitmesini diliyorum. Oradayken futbolumdan ve takımımdan keyif aldım" dedi.

Haberler
 
Pepin sistemine uymuyor bu kadar basit adam orada Akeyi oynattı bir ara şimdi Gvardiol sağ bekte de zaten defansif yönü çok güçlü olan Walker var..
 
Üst Alt