Erden Timur | Sportif A.Ş. Başkanvekili - Sayfa 179 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erden Timur | Sportif A.Ş. Başkanvekili


Cok belliydi bir yerden önü kesilecegi. Bizde basari cezasiz kalmaz.

Önümüzdeki 2-3 sene nal toplariz sonra yine 2 sene art arda sampiyon oluruz. Bu kisir döngü böyle devam eder.
 
ERDEN TİMUR!! Devam etmek zorundasın. Daha yapacak işlerimiz var. 5’inci yıldızı takacağız. Yarı yolda bırakıp giden efsane olamaz. Kestane olur. Efsane olacak iken kestane olmak niye? Galatasaray ile sende güçlüsün, seninle Galatasaray da güçlü. Bu ortaklığı bozma Erden Timur. Devam etmezsen taraftar sana kırılacak! Devam etmek zorundasın!
 
Ne zaman 2 sene üst üste sampiyon olacak olsak bir boklar oluyor

Bu sefer de erden bey içine sıçacak işin belli

Bu sezon devam etmezse bir daha hiçbir sezon yönetimde görmek istemiyorum
 
Erden Ağabey işin zorluklarını işe girmeden de hesap edebilecek biri o sebeple sıkıntı oldu yıprattılar vs. bunları bahane edip bırakacak biri değil devam etmiyorsa içerden engelleniyor diye düşünürüm.
 
Kal bu sene
Kal bu sene
Kazanacak çok şey var bu sene...
Zuvas maçında inletelim tribünleri.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
 
düzgün bi açıklama yok hiçbiyerde ama biri kendisine bırakmaya hakkı olmadığını bildirsin. ne sıkıntı varsa çık konuş, ulan bütün taraftar arkanda be.
 
"Bizim artık Mayıs ayımız başlıyor. Şampiyonluk ayı. İnşallah böyle devam edeceğiz, 4 maç va. Seçim olma olmama meselesinin hiç bir önemi yok. Seçimlerde biliyorsunuz yönetim listesi ve sportif listesi oluyor. Geçen seçimde kendimden bir sebeple listeden çıktım , sportife geçtim. Seçim konuşmalarının bir önemi yok , güzel işler yapan bir yönetimimiz var. Herkes çok çaba sarfediyor başta başkanımız. Bırakın seçim konuşmayalım, orda genel kurul gerekeni yapacaktır.

Sportif AŞ nn görevi devam ediyor. Bu suni bir gündem , sosyal medyada bunlar oluşuyor. Dün 10'da çıktım floryadan. Hergün ordayım. Taraftarımıza çağrımız şampiyonluk hedefinden başka bir şey düşünmeyelim. 100 yıllık camia seçimde gereğini yapar - genel kurul iradesidir. bizim hiç bir şey düşünmemize gerek yok.

Hepbirlikte iliklere kadar hissetiğimiz şey devam edecek. Mayıs ayı Galatasarayın yeni yılıdır."
 
"Tekar edeyim. taraftar Erden Timur olarak konuştum. Bu işin hakikaten bir önemi yok . 4 hafta kaldı - bu kadarcık sürede başka bir konsantrasyonun olmaması lazım. Her taraftara çağrımda bu. GS her zmaan başarılıyı ödüllendirir - genel kurulun böyle bir refleksi her zaman var. Herkes müsterih olsun. Listede olmasak bile Sportif AŞ deyiz görevimizdeyiz. Bizim şampiyonluk yolunda böyle giderken , bu kadar herkes bütünleşmişken bu işler kendi gündemimizi etkilemek olur. Florya'da böyle bir gündem zerre kadar yok"
 
Üst Alt