GSC Haber - Galatasaray'da Dursun Özbek'e Rakip Çıktı! - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Galatasaray'da Dursun Özbek'e Rakip Çıktı!


Şu anda Dursun Özbek'i kimsenin deviremeyeceği aşikar. Yalnız amatör branşlardaki yarışamama ve rezalet/skandal serüvenler zincirinin futbolun gölgesinde kaldığı bir gerçek. Amatör branşlar yük gibi görünse de, sonunda arma için müdahale eden bir kol. Ha bu rakip olayı doğru ise sadece 'biz buradayız' mesajı vermekten öteye gidemeyeceğini düşünmekteyim. PR'dan öteye gitmeyecektir.
 
bizim kulubun fener'den en büyük farkı biatçı kültürünün olmamasıdır. başarılı olamayan gider. buna en küçüğünden söylemek gerekirse top toplayıcı çocuktan tut ta kulüp başkanına kadar .
o yüzden kimsenin yeri garanti değildir garanti istiyorsan başarılı olacaksın .
dolayısıyla rekabet her zaman iyidir kişinin kendini salmasını önler daima geliştirir güçlenmek zorundadır.

kim menfaatlerimiz için iyiyse o kazansın .
 
Erden Timur listesindeyse diyenler neyin kafasını yaşıyor ya. Erden Timur'un mevcut yönetimle bir sıkıntısı yok ki adamın problemi yöneticilik yapmak konusunda. Zaten onu kabul etse Dursun yönetiminde olacağı kesin.
 
yav arkadaşlar ciddiye aldığınız "muhabirlere" bir bakın (genelde söylüyorum cihangir hocam sana değil direkt)

çok basit "karşıt oy ne kadar çıkar" sorusunun cevabı için çıkan bir liste. içine baktığınızda zaten yaşı başı gitmiş artık bu işlerle uğraşamayacak isimler dolu. akıl var mantık var.

KALDI Kİ - Dursun Özbek listesi İNANILMAZ GÜVENİLİR bir liste değil. Metin Öztürk'ün olduğu yerde benim kafam rahat olmaz. Seçimide tamamen Erden timur sayesinde kazandı - 134 oy farkla (65 kişi farkla yani) o yüzden %100 güvenle getirilmediler.

o nedenle büyütecek bir durum asla ve asla yok.

yapılan algı şu "bataktan çıkma yolunda zor adımı attılar , hadi projelere çökelim lobisi var" .. tivitterda aşılanan iş bu. Turgay Kıran kaç kere aday oldu hiç ciddiye alındı mı mesela - hayır. Sembolik şeyleri büyütmeyin.
 
Demokrasi iyidir. Tam tersi bir durum olsaydı, Dursun Özbek aday olucam deseydi, forumca dursun Özbeke demedigimizi birakmazdik. Hele ki son başkanlık dönemi yasanmasaydi, erden timurdan girer dursun baskandan çıkardık. Bu yüzden Galatasaray kültürü demokrasi kulturu bu yüzden iyidir
 
Demokrasi iyidir. Tam tersi bir durum olsaydı, Dursun Özbek aday olucam deseydi, forumca dursun Özbeke demedigimizi birakmazdik. Hele ki son başkanlık dönemi yasanmasaydi, erden timurdan girer dursun baskandan çıkardık. Bu yüzden Galatasaray kültürü demokrasi kulturu bu yüzden iyidir
diyorum - bu işi çevirip bu durumdan mamalanmak isteyen youtube/tivitter vs kitlesi "taşlar oynuyor" moduna sokmaya çalışıyor.

en ufak alakası yok.

2 sene önce az farkla başkanlığa gelenbir gurbun - başaırıl yaptıkları sonrasındaki oy güvenini görme açısından 1 aday karşıda önemliydi - hepsi biliyor kazanmayacaklarını zaten. maksat oy oranı görmek. o yüzden boş isimler yerine bilnen kitleden öylesine yazmışlar kısa sürede.
 
Bahattin Demirbilek bu seçimde de ikna edilememiş gibi duruyor. Oysa oğlunun adı bile Aslandı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
 
geçen geldiğinde de cillop gibi kadro kurmuştu ama ekmeğini mustafa cengiz ve fatih terim yemişti. yine güzel kadro kurdu bakalım bu seferde kaybedip kurduğu kadronun kaymağını başkasına yedirecek mi?
 
Üst Alt