Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler - Sayfa 69 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler


Şikebahçem ne kadar başarısız olursa olsun G.sarayın rakibi olma şerefinden dolayı daima dünyaca tanınan bir ekip olacaktır. tıpkı ronaldo ve messinin eşleri gibi, tıpkı max verstappen kız arkadaşı gibi.

o yüzden şikebahçem hal ve hareketlerine acilen çekidüzen vermelidir. şikebahçemi güney amerikalar da bile tanıyorlar. geçen bana sordular fener niye maçtan kaçtı diye.

bu tür ucuz hareketler kötü ün yapmasına neden oluyor. Yaptığı şımarık hareketler 3 yaşında çocuğun evde yapacağı hareketler. dışarda yapmaması gerektiğini bilir. Şikebahçemde olmayan ar damarı nedeniyle utanma mekanizması bir şekilde çalışmıyor.
 
0ed3fbc8d406784cfd4ee171d55d5d7d.jpg


rakı balık karsılıgında klopp getiriyo herifler, bizim yönetim uyusun :d
 
Dün müdür yardımcısı ile konuşuyorduk, Ali Koç un tek suçunun muhalif olması olduğunu soyledi. Bu yüzden FB sampiyon olamıyor dedi. Söylediklerinde tek kelime hatalı değil, hatta TFF başkanı olsa bu iğrenç futbol düzeni yıkılır marka olur lig dedi. Galatasarayin içinden çıkan tdler son 10 senedir 1 puan aldı Galatasaray karşısında, Arif Erdem, Selçuk İnan, Bülent Korkmaz, Okan Buruk etc diye saydı. Fenerbahçe'den çıkan tdler hep puan aldı Fenerbahçe'den, Aykut, Erol, volkan, İsmail, Bülent diye saydı. Hatta helal olsun onlara onurlu kişiler, mücadele ediyorlar dedi.

Benim cevabım, haklısın hocam oldu. Muhabbeti devam ettirip vaktimi harcayamazdim, derse yetismem lazımdı. Bu sayede ilk kez antu zekasıyla hareket eden ve onun gibi davranan birisini gördüm. Normalde aklı selim biridir, ilk kez futbol konuştuk, bir daha tövbe. Ben antudakileri bot sanıyordum, reelde görünce hayata dair umutlarım tükendi. Şuan çay sigara yapıyorum şoku atlatmak icin
 
Üst Alt