#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV - Sayfa 314 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alakasi var şampiyon olup olamama durumunun bununla 35 yaşında ki bir oyuncuya 3 yıl kontrat verilmez hiçbir yerde. En efsane denen oyuncu bile Avrupa'da 1 yil aliyorken sen hangi akilla 3 yil veriyorsun.
zamanında kırkına kadar oynasın diyenlerde sizlerdiniz...geçen sezon yokken de arkasından ağlayanlar şimdi yerin dibine sokuyor...her zaman aynısınız...işler biraz kötüye gidince o çöp bu çöp....siz böyle devam edin nede olsa yerine gelen ilk oyuncuyuda yerin dibine sokacaksınız...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Ayaktan kirik yasayan bir kalecinin heleki bu yaslarfan sonra toplamasi zor. Muslerada sagolsun kendisinin eskisi gibi olabilecegini saniyor hala.
 
Muslera'nın da sorunu mental. Sakatlık sonrası böyle oldu diyemem. Geçtiğimiz sezon döndükten sonra ceza sahası hakimiyeti devam ediyordu. Kritik toplar çıkardığı da oldu. Hepimiz de rahatlamıştık döndüğü için.

Ancak bu sene başından beri süregelen hatalar gittikçe geriye götürüyor adamı. Normalde yapacağı şeyleri yaparken çekine çekine hareket ediyor. Vücut dili çok endişeli. Umarım kas reflekslerinde gerileme olduğunu hissettiğinden değildir bu durum. Onun dönüşü zor çünkü.

2-3 maç üst üste iyi maç çıkarırsa ritmini bulur diye umuyorum. Keşke milli arada tatil yapsaydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt