16/17 H:13 | Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş | MS | 3 Aralık - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

16/17 H:13 | Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş | MS | 3 Aralık


dostlarla biletleri aldik , futbol keyfine kadikoydeyiz bu cumartesi ,oradan da haliyle nisantasinda luks bir aksam yemegi ve devaminda seviyeli bir bar ortami planladik

oportunist olmak gerekirse 4 puan basaksehir bjk macindan cebe koyduk , onumuzde biz buyuklerle oynamaya baslamadan bir fb bjk , bir de fb basaksehir maci var

4 puanin uzerine minimum 6 , maksimum 8 yani toplam 10-12 arasi puan bir kazanimimiz olacak bu surecte , takima acikcasi cok guvenmiyorum , fakat bu son firsat

iyi degerlendirirsek ucurumun kenarindan doner takibe devam ederiz , bu kez de bunu kacirirsak bu sezon da basaksehirli oluruz gibi duruyor

seviyeli bar ortaminin devaminda da seviyesiz ev ortami planladiniz mi? GSC ahalisi olarak cok merak icerisindeyiz :D
 
Serkan ,bahsettigin yere oldukca cok giderim , genelde gec saatlerde beyran isminde bana telkin edilen corbayi icerim . Arkadaslara luks ve isiltili yasamimdan bir kesit sunmayi dusunmustum ama hoslarina gitmemis olabilir , bundan sonra paylasmayiz olur biter
 
Ayni corbayi sanirim kulturlerimiz benzestiginden olsa gerek menudeki resimlerinden gorup beyrutta da icmistim , dedigim gibi yemek yerine gecebilen bir ogun .

fener stadinin cevresinde her tur mekan mevcut , maca gelecekler varsa cesit bol
 
  • SEYRAN ÇORBASI
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım kg kuzu kuşbaşı
  • 2 adet havuç
  • 1 su bardağı süt
  • 2 çorba kaşığı un
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 10 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 8-10 dal dereotu
  • Çok ince kıyılmış soğan ve et haşlanır, süzgece çıkarılır. Un ve tereyağı kavrulur. Üzerine etin suyu ve tavla zarı şeklinde doğranmış havuç eklenir. 15 dakika pişririldikten sonra et ve ılık süt eklenir. Bir taşım kaynatılır, tuz ve kıyılmış dereotu katılır. Sıcak olarak servise sunulur.
 
Üst Alt