1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği’nden Başkanımız Dursun Özbek’e Ziyaret | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği’nden Başkanımız Dursun Özbek’e Ziyaret


1657018007406.png

1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Genç ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda gerçekleşen ziyarette İkinci Başkanımız Metin Öztürk de yer aldı.

Başkanımız Dursun Özbek ile 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Genç, Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği’nin her zaman kulübümüzün destekçisi olduğunu belirten Başkanımız, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cevat kardeşim ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Kendileriyle önümüzdeki dönemde yapmak istediğimiz ve Galatasaray’ın mali bağımsızlığını sağlayacak projeler üzerinde tartıştık. Projelere inandıklarını ve destek vereceklerini söylediler. Ben de Galatasaray Spor Kulübü adına kendilerine teşekkür ediyorum. Her zaman bizim destekçimiz olmuş ve yardımımıza her zaman koşmuşlardır. Hem ziyaretlerinden dolayı hem de projelerimize verecekleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”

1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Genç ise “Bugün muhteşem projeleri dinledik. Bunlara destek vermemek mümkün değil. Her Galatasaraylının vazifesi kulübüne olabildiğince destek vermektir. İnşallah bu projeler gerçekleşir, gerçekleşeceğine de inanıyoruz. Galatasaray’ın önü açılır ve bağımsızlığını kazanır. Dursun Başkanıma çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

galatasaray.org
 
Üst Alt