2002 dünya kupası kutlamaları | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
2000-2006 arası belki de 1950 sonrası Türkiye'nin en güzel günleri olabilir. 99'da Apo'nun yakalanması ile terörün hemen hemen bittiği,uluslararası pek çok başarımızın olduğu,AB'ye girmeyi en çok yaklaştığımız altın günlerdi.

Ne olduysa 27 Nisan 2007'den sonra oldu.. Cumhurbaşkanlığı seçimleri vs.. o günden beri hep kaostayız. Elbette o dönem de ekonomik krizler vs. vardı ama şu anı düşündüğümüzde 2000-06 arası çok ama çok eşsiz geliyor bana. Keşke çocukluğuma değil gençliğime gelseydi o dönem.
 
Özledim be o günleri.


giphy.gif
 
eskiden ülkemizde para yoktu ama karakter vardı milliyetçilik vardı çok bozuldu insanlar artık çevreme bakıyorum artık herkesin herşeyi para ülkedeki ahlak seviyesi yükselmedikçe bu başarı daha gelmez düşünen işte en adam olanı arda
 
Son düzenleme:
Şırnak çakırsöğüt'de 82/1 askerdim.Ne mermi sıkmıştık havaya sandık sandık heryer boş kovandı.

Maçları izlemek için dev ekran kurulmuştu.Eğitime ara verip komutanlarla izlerdik çok zevkliydi.

O sezon kargalar 100 yıl şampiyonluğunu yaşamıştı.Koğuş gazinolarında digitürk vardı ligi takip edebiliyorduk.

82 milyon maaşım vardı ohalden dolayı bizden kesiyorlardı digitürk v.s. paralarını.

Bizde lukunku filan vardı üst bölgesinden gelmiştik yorgun bitik şekilde üzerimi değiştirmeden gazinoya koşmuştum.Denizlispordu sanırım ersen martin'in golüyle samiyende 1-0 yenmişti bizi kahrolmuştum.

Ayrıca 6-0 lık rezillik ve barcaya haksızca yenilip gruptan çıkamadığımız sezon aklımda kalanlar.

En son finalde hakkari andaç'ta üst bölgesinde sergen'in golüyle kargaların şampiyonluğu aldığı maçı izlemiştik.Zaten şampiyonluk ümidim kalmamıştı pek üzülmemiştim.

Askerliğin düştüğü haberi geldi üst bölgesine ben zaten 30 filan sayıyordum.Apar topar şırnak tugaya döndük bana 15 gün filan yaramıştı.

Ama akp vardı seçim ben askerdeyken oldu seçim sonuçlarında ak parti çıkınca herkez bu hangi parti diye birbirine soruyordu hiç unutmam.
 
Üst Alt