2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu


Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Rusya şampiyonu UMMC Ekaterinburg’un dev pivotu Ann Wauters ile el sıkıştı. Ancak Zafer Kalaycıoğlu’nun anlaştığı 2 metrelik Belçikalı pivotun transferinin, yeni antrenör Ceyhun Yıldızoğlu tarafından onaylanıp, onaylanmadığı daha belli değil.





30 yaşındaki Belçikalı yıldız, Avrupa’nın sayılı uzunlarından biri. Wauters geçen sezon Avrupa Ligi’nde 10 sayı, 4 ribaunt ve 1 asist ortalaması ile oynamıştı. Sarı-kırmızılı ekibin peşinde olduğu bir başka ismin ise Rus oyun kurucu İlona Korstin olduğu ifade edildi. Bu transfer de Yıldızoğlu’nun raporuna göre sonlanacak
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Solak: Transfer tekliflerini değerlendiriyorum



Galatasaray Cafe Crown'un başarılı pivotu Fatih Solak, ''Galatasaray'da mutluyum ama gelen transfer tekliflerini de değerlendiriyorum.” dedi.



Galatasaray Cafe Crown'un başarılı pivotu Fatih Solak, memleketi Kayseri'de güç depoluyor.



Atatürk Spor Kompleksi Atletizm Pistinde minik atletlerle birlikte antrenman yapan Solak, formunu korumaya çalışıyor.



Solak, yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 hafta önce ailesini ve akrabalarını ziyaret etmek için Kayseri'ye geldiğini söyledi.



Ligin sona ermesine rağmen antrenmanları bırakmadığını ifade eden Solak, şunları anlattı:



''Günde yaklaşık 2.5-3 saat kondisyon, basketbol ve vücut geliştirme çalışıyorum. Erciyes'in temiz havası bana güç veriyor. Hedefim yeniden milli takıma seçilebilmek ve 2006'da yakaladığımız başarıya ulaşmak. Bunun için de arkadaşlarım tatil yaparken ben ay yıldızlı formayı yeniden giyebilmek için çalışıyorum.''



Fatih Solak, Galatasaray Cafe Crown ile olan sözleşmesinin de sona erdiğini belirterek, ''Galatasaray'da mutluyum ama gelen transfer tekliflerini de değerlendiriyorum. Orada iyi bir sezon geçirdim. Yaşadığımız talihsizliklere rağmen sezonu güzel noktaladık'' dedi.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Türkiye'de neden her sezon basketbol takımları bütün bir kadroyu değiştirir ? Bu alışkanlık mı desem artık düzen mi desem bilmiyorum neden böyledir ? Belki NBA ile karşılaştırmak yersiz olabilir ama orada futbol takımı gibi bir kadro kuruluyor,bir futbol takımı misali sezonlarca birkaç oyuncu değişikliği dışında devam ediyor.Bir heves midir bizdeki nedir ?
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Arkadaşlar, E.Ataman ile %90 anlaşıldı, 8 milyon usd bütçe ile gelecek sezon takımın başında E.Ataman olacak, son anda bir aksilik olmazsa.



Medical Park, Bayan Basket, Bayan Voleybol, Erkek Voleybol takımlarımıza sponsor oldu.



Kulüp sadece Erkek takımına para harcayacakki, Erkek takımının zaten 6 milyon usd geliri vardı, klüp 2-3 milyon usd civarı takviye yapacak.



Başka şeyler de duydum, ama masalsı şeyler olduğu için paylaşmayacağım, herkese iyi geceler, bye.



Bazı arkadaşlar masalsı şeyleri de merak etmiş, onlarıda paylaşayım.



E.Ataman, ile yönetim normal sezonu lider bitiriceğimize ikna olmuş durumda, play off lara lider giren bir Galatasaray taraftarının da desteği ile şampiyonluk konusunda EP ve FB kadar şanslı.



Hedef normal sezonu lider bitirmek, bu işin profesörü ise tartışmasız E.Ataman, ayrıca E.Ataman'da, taraftara güveniyor, iyi bir sinerji yaratılırsa çok farklı şeyler olacağına inanıyor.



Eurocup'ta, mücadele etme hakkı kazanılırsa, E.Ataman ile en az final four yapacağımız düşünülüyor.



A.Türsan, Uleb nezdinde girişimlere başladı, burdan olumlu sonuç almak için herşey deneniyor, kısaca Wild Card için başvuruldu, bu konuda E.Ataman'ın gelmesi için ayrıca önem taşıyor.



Masal kısmıda bitti, bana müsade, bye.



Gsbasket / cansu şen
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Sabah erken saatlerde yazmıştık haberi, öğlen saatlerinde iş kesinlik kazandı. Az önce NTVSpor son dakika haberi olarak verdi gelişmeyi. Haydi hayırlı olsun bakalım sarı kırmızılı camiaya. Cem Akdağ'a yapılan vefasızlığın boyutlarını ise ayrı bir yazıda ele almak lazım, zira satır aralarında kaybolmamalı. salsabasket.com
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Efendi ve dürüst olunca bu kulüpte barınamıyorsun bugün anladım.Herşey için teşekkürler Cem Hoca senin yaptıklarının hakkı ödenmez.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



ya nasıl dağıtıyolar takımı ben anlamıyorum ne güel oturmuştu kadro herkesi birer birer yolluyoruz üstüne takviye yağıcağımızı of ulan of neden her sene aynı şeyler ya cem hoca nasıl kalmaz takımda. neyse umalım da yönetim haklı çıksın artık bi final görelim en azından
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Galatasaray bayan basketbol takımında gelecek sezon için yerli rotasyonda bir takım gelişmeler bulunuyor. Daha evel yerli oyuncularımızdan Esra, Tuğba ve Bahar ile sözleşme yenileyen ekibimizde hedef bir dönem formamızı giyen başarılı oyuncu Nihan Anaz. Geçtiğimiz sezonu Pankup Ted Kayseri Koleji ile geçiren Nihan maç başına ortalama 24 dakika sahada kaldı, 7.9 sayı ortalamasının yanı sıra istatistik alanına 1.8 asist ve 1.6 ribaund yazdırmayı başardı. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu 174 boyunda ve 2-3 pozisyonunda forma giyiyor.



Tecrübeli oyuncuya hoşgeldin diyor ve kendisine başarılar diliyoruz.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Furkan Aldemir

Ermal Kurtoğlu

Engin Atsür



şu 3'ünü alsak takım 2 level birden atlar.
 
Üst Alt