2012 WNBA Sezonu - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2012 WNBA Sezonu


Cevap: 2012 WNBA Sezonu



Manyak bir transfer senesiydi Sophia, Seimone, Taj-Mac, VJ (sakatlandığı için gelmedi), Marina Kress, Kara Braxton, Tuğba, Yasemin, Korel, Esra, Işıl, Kübra, Yasemen, Beril, Şaziye, Bahar falan bir 20 kişiden fazla oyuncuyla sözleşmemiz vardı o sene herhalde :asd:



O seneyi hatırlarsan Cem Hoca gitmişti,takıma üç ay hoca bulamamışlardı.Benimde efsane sezonum odur her gün transfer her gün yeni hoca isimleri falan bir de o kadar karışıklığın üstüne kupa gelmişti. :)



Ha bir de arada Kiesha Brown gelip gitmişti. :eek:
 
O seneyi hatırlarsan Cem Hoca gitmişti,takıma üç ay hoca bulamamışlardı.Benimde efsane sezonum odur her gün transfer her gün yeni hoca isimleri falan bir de o kadar karışıklığın üstüne kupa gelmişti. :)



Ha bir de arada Kiesha Brown gelip gitmişti. :eek:



Tam efsaneydi o sezon, başlamadan önce 4 kupa garanti bakıyorduk Yasemin'e falan sevinip. :asd: Saçma sapan yenilgiler almıştık, takımı karıştıranlardan biri de Taj-Mc diyorlardı. Kupa çok iyi gelmişti de play-off tam felaketti 1-1 yapacakken T-Mac'e bağlayan Ajavon, 2-2 yapacakken Işıl'ın sakatlığı falan. O karışıklıklara rağmen şu şansızlıklar olmasa geçecektik Fener'i. Seimone'un o efsane performansı da ayrı bir yerde tabi o sezondan 100 sayı gerekse atacaktı o gün. :)
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



Tulsa şu ana kadar 3 maçı da ucu ucuna kaybetti, Liz Cambage olsa farklı olabilirdi bu maçlar. Tameka onlar için iyi oldu, şu ana kadar ki performansı oldukça iyi. 4.sırada draft ettikler Glory Johnson da iyi oyuncu, fiziği yerinde kendini geliştirebilir. Tulsa da yavaş yavaş iyi bir kadro oluşuyor Ivory Latta, Tameka Johnson, Glory Johnson, Liz Cambage fena bir iskelet değil, önümüzdeki sene draftta iyi işler yaparlarsa play-off'u zorlarlar.
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



22.00 Indiana Fever - Atlanta Dream

02.00 Seattle Storm - Minnesota Lynx




Tulsa, Phoenix ve Los Angeles'ı yendik Seattle'ı da yenersek batıda sadece San Antonio kalacak. Seattle LJ olmasa da tehlikeli bir takım ama pek şans vermiyorum.

Indiana da bir Atlanta galibiyeti daha alır umarım. Katie ve Tamika çok formda.
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



K.Douglas'a saygı duymamak mümkün değil.Kadın iki senede oyununu değiştirdi,yaşı ilerlemesine rağmen çok daha verimli oynuyor.
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



Beyler o kadar izliyorsunuz bilgi verin bari maçlar hakkında kim alır diye :D



Bu akşam Atlanta-Indiana maçı var mesela 3.5 handikap Indiana lehine, 165.5 altı üstü. Yorumları bekliyorum :D
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



Atlanta maçları iddaa için fazla tehlikeli diğer takımların aşağı yukarı oynayabileceği oyun belli ama Atlanta da Harding ve Angel bazen inanılmaz oynayıp 1 periyotta toplam 20 sayı civarı atıyor bazen 3-4/20 FG ile falan devreyi bitiriyorlar.

Bu gece Indiana kazanır gibi ama pek de güvenme.
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



39-35 Indiana önde bitirdi ilk yarıyı Tamika 19 sayı 5 ribaund ile oynuyor. Angel'ın 13 sayısı var.
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



Indiana 62-59 önde bitirdi 3.periyotu. Tamika'ya Katie ve Davenport da eşlik edip January de ayakbağı olmayıp üstüne katkı verince Indiana kopardı gibi maçı.
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



Indiana 78-62 kazandı.

Indiana ribaundlarda büyük üstünlük kurdu hücum ribaundları sayısı 16-7. Erika takıma katılınca bu sorun çözülür ama asıl kötü istatistik top kayıpları Atlanta için: 8-22. Indiana gibi hücumda sıkça tıkanabilen bir takıma karşı bu kadar top kaybı yapıp hücum ribaundu verirseniz kazanmak mümkün değil zaten.

Tamika 25 sayı 12 ribaund'luk performansıyla maçın yıldızı kuşkusuz. Maçın hem en skoreri hem de en çok ribaud alan ismi. 7-16 yüzde düşük görülebilir ama bir çok penetresi de faulle kesildi, cezayı orada 9/9 ile kesti. Katie kötü günündeydi ama kritik anlardaki sayılarıyla maçı koparan isim oldu diyebiliriz. Tamika'ya en çok yardımcı olan isim Davenport'tu bence, zaman zaman saçma işler yapsa da aldığı 4 hücum ribaundu ve 3 top çalması Atlanta'nın tam ritmini bulduğu anlara denk gelince fark bir türlü kapanmadı.

Atlanta'da ise maça iyi başlayan Angel sonraları kayboldu 21 sayı ile bitirdi maçı ki bunun 13'ü ilk bölümde. Lindsay Harding sonradan açıldı ama farkı kapatması mümkün değildi. Günün en kötüleri ise 10 sayına rağmen Leuchanka ve Henry. Erika'dan sonra bir hayli hafif kaldılar orası için.
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



Monica Wright 2 dakikada 3 tane top kaybı yaptı bu kadar geri zekalı çok az oyuncu var, bir diğeri de pivotumuz Jesica Adair.
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



İlk periyotu 17-9 önde bitirdik ama oyundan hiç memnun değilim herkes kafasına göre takılıyor hücumda. Alınan 3 galibiyet havaya sokmuş yine takımı şu maçta bir uyarı fena olmaz aslında.
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



37-24 önde bitirdik ilk yarıyı.

Fark daha fazlaydı ancak takımdaki laubalilik ve Cheryl Reeve'in maç bitti rotasyonu ile azaldı. Hatta top kaybı işini abartmasalar fark 6 sayı civarına kadar inebilirdi son bölümde.

Maya Moore 10 sayıyla takımın en skoreri, Seimone 7 sayı 2 ribaund 1 asistle oynadı. İlk yarının yıldızı ise 4 sayı 3 ribaund 7 asistlik performansıyla Lindsay Whalen. Biraz daha kasarsa triple-double'a yaklaşabilir. :eek:
 
Cevap: 2012 WNBA Sezonu



71-84 bitti bu arada maç.

Zaten çok sıkıcı olan maç Seimone'un hücumda sorumluluk almaması ile daha sıkıcı oldu benim için. 10 sayı 2 ribaund 6 asist ile bitirdi maçı. Maya Moore 19 sayı 6 ribaund 2 asist ile günün öne çıkan ismiydi. Lindsay Whalen ise 6 sayı 6 ribaund 8 asist ile tamamladı maçı.

Seattle çok kötü durumda, LJ tabiki takımın en önemli ismi eksikliği hissedilecek ama Sue Bird, Tina Thompson, Ann Wauters, Katie Smith, Camille Little gibi isimlerln olduğu kadro bu kadar ezilmemeli. LJ de bu takıma öyle büyük bir etki yapacak durumda değil son dönemdeki formuyla.

San Antonio, Seattle, Phoenix üçlüsünden hangi ikisi play-off yapar bilmem ama ciddi bir sürpriz olmazsa Los Angeles ile oynarız konferans finalini.
 
Üst Alt