2014 DK Final | Almanya 1-0 Arjantin | Şampiyon Almanya! | 13 Temmuz - Sayfa 7 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2014 DK Final | Almanya 1-0 Arjantin | Şampiyon Almanya! | 13 Temmuz


Kuralar fln hep Arjantin'e yani Messi'ye çalıştı. Kupa Almanya veya Hollanda'nın hakkıydı. Arjantin kupayı alırsa, Dünya Kupası'da baya dandikleşecek, tıpkı Klose'nin gerçek Ronaldo'yu geçerek, krallığın dandikleştiği gibi.

Madem hakkı Almanya çıkıp alsın. Arjantin'e yenileceklerse zaten haketmiş olmazlar.
 
Brezilya milliyetçiliği de zor



bize 7 gol atan Almanları mı destekleyeceksin yoksa en büyük düşmanın Arjanları mı



aman neyse



[media]https://www.youtube.com/watch?v=T9JRGeIKmA0[/media]
 
Almanya rakip ne oynarsa oynasın inanılmaz pas yapan bir takım.. Bu maçı kaybetme şansları yok bence.. maçın uzatmaya gitmesi bile mucize olur..





Sent from my iPhone using Tapatalk
 
[media]https://www.youtube.com/watch?v=T9JRGeIKmA0[/media]

tumblr_mxeim9L8gZ1s674iuo5_250.gif




anti-arjantin her turlu
 
artık son maç alamanlar favori gözükse de arjantin iman gücüyle oynayıp moral motive 100de100le kazanabilir sadece 90 dakika :) iyi maç olsun kazanan futbol sevenler olsun :)



şu iğrençliğide yapayım gideyim :) alamanlar dünya şampiyonu olunca bizde mi olacaz :D
 
Ha zaten sadece almanlar alman milli takimda oynuyorlar.



yav he he



Kariyeri daha iyi olsun diye almanya'yi seçti



'I will always be Turkish' - Why Mesut Ozil is worshipped in Turkey - Goal.com



Özil: "My family and I will always be Turkish but I was born and I live in Germany. I feel more comfortable in a Germany shirt."

yav bırakın şu Türk de oynayacak finalde havalarını. Adam küçümsemiş geçmiş. Türk olsa şuan kendi milli takımımın formasını giyiyordu. Sizde oturup övünün işte türkün gücü falan diye :D
 
yav bırakın şu Türk de oynayacak finalde havalarını. Adam küçümsemiş geçmiş. Türk olsa şuan kendi milli takımımın formasını giyiyordu. Sizde oturup övünün işte türkün gücü falan diye



Senin okuma problemin mi var? Adam kendisi türk oldugunu söyledi sadece daha iyi kariyeri olmasi için Almanya için oynamaya karar verdi.



Bu türk oldugunu degistirmez
 
Senin okuma problemin mi var? Adam kendisi türk oldugunu söyledi sadece daha iyi kariyeri olmasi için Almanya için oynamaya karar verdi.



Bu türk oldugunu degistirmez

Türklükle ovuneceksiniz ya alttan üstten bir bahane bulursunuz sorun değil ama. Şimdi Mesut gol atarsa ve Almanya kazanırsa konvoy yapacak mısınız? Hm?
 
Üst Alt