2014 DK YF | Hollanda (2)0-0(4) Arjantin | MS | 9 Temmuz - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2014 DK YF | Hollanda (2)0-0(4) Arjantin | MS | 9 Temmuz


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hollanda çok rahat eler.ama tabi futbol bu.hollanda o kadar baskı ve pozisyona ragmen kosta rikaya elenebilirdi penaltılarda.hollanda almanya ya karşı süpriz bir sonuç alabilir.arjentinin hiç şansı yok.
 
Arjantin kötüydü , DiMaria'nın sakatlığı ile iyice leş oldular,

son maçta di maria çıkınca Messi bile ne yapacağını şaşırdı neredeyse , bir tane bile top atabileceği bir adam çıkmadı ,

RVP futbolcu olduğunu hatırlar umarım , bu maçta almanya benzeri bir skor olmaz belki ama Hollandanın sürklase edeceğini düşünüyorum .
 
Sahsen cok durgun bir mac bekliyorum ama o kadar da cabuk bir sergilenen oyunda degisiklik olasiligi da veriyorum.



Arjantin ilk golu atarsa büyük ihtimalle kontra attaklarla bitirir maci yinede Hollanda maci cevirebilir gibi. Bir cok DK'si macinda gösterdi bunu.

Hollanda ilk golu atarsa hic de kolay bir sekilde elden vermez. Arjantinin geriye düstükten sonra oyuna yeniden denge getirecegine inanmiyorum.





Iki takimda kontra atak oyununa dayali bir oyun anlayisi var. Hollanda daha cok takim oyunu sergiliyor, Arjantinde bireysel olarak daha iyi hucuma dönük oyuncu fazlaligi olsada takim oyunu bu macta öne cikar bence.

Ilk golu atan bence büyük ihtimalle turu gecer. Yinede günün formu bu maci belirler gibi geliyor.





Hollanda 2 van Persie, Robben

Arjantin 0
 
Şu dünyada şu kupanın ellerinde yükselmesi en çok yakışacak oyuncu Messi,ama çok zor.Zaten olursa futbolun Micheal Jordan ı olur.
 
BsEDq3YIUAIirbA.jpg
 
Hollanda insallah cakma bir penalti ile tur atlar :D



Arjantin e iyi olur, hic bir laf edemezler (Maradona, hand of God)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt