2018/2019 realist satislar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018/2019 realist satislar


Selam arkadaslar,

Elimizde maalesef performans hayal kirikligi olan futbolcular var. Bu futbolculari, sezon bittigi an Fatih Terim mutlaka satilmasina onay verecektir.

Oyuncular:

- Belhanda
- Maicon
- Feghouli

Kulubumuz maalesef satis konularinda cok kotu olmasina ragmen, en kotu senaryo icin 3 oyuncudan toplam 15M euro yaziyorum.

Simdi gsc ailesine soruyorum, 15M euroya, HANGI oyunculari alinmalidir. Lutfen bu oyunculari secerken, realist secin. Galatsarayin network baglantilari hayal ederek bu uc oyuncunun yerine kim gelebilir?

Ben basliyorum:

Belhandanin yerine bizim yonetim Manuel Fernandes'e alabilir
Maiconun yerine Ertugrul ersoy
Feghoulinin yerine Trezeguet


Sizce?
 
brezilya çetesi ve kendiliğinden çete olan faslı satılmalıdır

ayrıca hocanın şimdiden yolladığı figuli de satılmalıdır

tabi alan çıkarsa
 
Umarım satılırlar, hem de daha fazla miktarlar ile ama Maicon dışında gitmeyi kabul edeceklerini ve mevcut yönetimin bu tür geniş çaplı bir aksiyonu yapabileceğini sanmıyorum. Yerlerini doldurma hamlesi de mevcut yönetim ile bugün itibari ile sıkıntılı bence.

Ayrıca benim için bir soru işareti daha var. Bu oyuncuların bonservisi tamamen ödendi mi? Ödenmedi ise UEFA bunları da hesaba katıyor mu?
 
Feghouli 4-5m
Belhanda 6-7m
Maicon 6-7m
Fernando 5-6m
Mariano 4-5m

Bu bedeller olacak en kotu bedellerdir.

Fernando ve Mariano satislari elzem degil ama mumkunse gerceklestirilmeli. Diger uc satis aldigimiz verim verdigimiz maas dusunulunce kesinlikle yapilmali.

Fernando ve Mariano’yu niye yazdim? Cunku yaslari ilerledi, sakatlaniyorlar, tempolari dustu, kontratlarinin son senesine girecekler ve simdi satmazsak asla satamayiz.

4 sene sattigin kadar al cezasi bize aslinda diyor ki eger birini 4 yil boyunca oynatmayi dusunmuyorsan satabilirken satmalisin. Aksi takdirde onu satamadigindan kimseyi alacak bir bonservisin de kalmaz.

Bunun disinda Nagatomo ve Muslera gulunc teklifler gelmezse yollanmamali. Aynisi Rodrigues icin de gecerli. Cunku bunlar gerekirse kontratlarinin sonuna kadar tepe tepe kullanabilecegimiz adamlar.
 
Üst Alt