2018 DK B Grubu M:1 | Portekiz 3-3 İspanya | MS | 15 Haziran | TRT 1 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 DK B Grubu M:1 | Portekiz 3-3 İspanya | MS | 15 Haziran | TRT 1



V53red.png


por.png
c80ecv.png
esp.png


2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu 1.Maç
Portekiz - İspanya
Fisht Stadyumu,Sochi
15 Haziran 2018 Cuma
21:00


4zZ05p.png
 
Son düzenleme:
Bayramın ilk gününün akşamında bayrama yakışır bir maç olacak. İspanyollar, 2014-2016'da inanılmaz çöküş yaşadılar ama şimdi yeni bir yapılanmaya gidildi. Portekiz'in performansını pek beğenmiyorum ama 2016'da hiç tahmin edilmedik şekilde şampiyon oldular, bu yüzden pek büyük konuşmayalım.

Favorim bir adım İspanya ama daha çok 0-0,1-1 gibi beraberlik bekliyorum.
 
Turnuvanin ilk guzel maci olmaya aday maci.Portekiz 2. olursa final yolu Uruguay-Fransa-Brezilya-Almanya/Ispanya olacak buyuk ihtimal.Euro 2016'daki gibi kolay olmayacak(final disinda).

Ayrica Bruma gibi dengesiz bir adam lazimdi bence Portekiz'e.

DfGERF9XUAAlqnL


DfGER0IXUAAvb1b
 
Son düzenleme:
ispanya hoca kovulması bence ciddi etkileyecek bugun toplanda ramos hierroyu dicklemedi bile

çingeneler alabilir maçı onun dısında banko üst olur
 
Kupanın ilk büyük maçı aynı zamanda bir İber derbisi. 2 İberya ekibinin maçında kazanan gruptan lider olarak çıkacaktır. Kaybedeni ise İber Yarımadası'nı Cebelitarık Boğaz'ının hemen ardından takip eden Fas beklemekte. Bir Dünya Kupası öncesi teknik direktör değiştiren bir takım muhtemelen olmamıştır tarihte. Üstelik bunu yapan takımın kupa favorilerinden İspanya olması daha da enteresan kılıyor. Bu durum krize yol açabilir ve İspanya şok bir şekilde gruptan çıkamayabilir. Ama 2006'daki İtalya da turnuvaya katılırken büyük bir şike kriziyle başlamasına rağmen kupaya uzanmıştı. Hierro'nun liderlik vasfı belki pozitif etki yaratabilir. 2 yıl önce tüm maçlarını berabere bitirerek kupaya uzanan Portekiz bu kez bence çeyrek finalden öteye gidemez. Bu maçtaki beklentim beraberlik yönünde.
 
Herkes İspanya'nın kadrosu şöyle böyle diyor ama bakalım bu turnuvada ne yapacaklar. Dele Alli, Kane, Neymar ve Dembele gibi kaliteli hücumcuları bence yok. Ligde 2-3 yıldır harikalae yaratan Aspas umarım çok süre alır. Benim beğendiğim bir oyuncu ve her zaman gol atabilecek bir adam. Portekiz yapabileceği maksimum şeyi son turnuvada yaptı zaten. Maksimum çeyrek final yapabilirler.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt