2018 DK D Grubu M:2 | Arjantin 0-3 Hırvatistan | MS | 21 Haziran | TRT 1 - Sayfa 7 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 DK D Grubu M:2 | Arjantin 0-3 Hırvatistan | MS | 21 Haziran | TRT 1


DgO_xUiUYAAVOpA.jpg

DgO_x1XVAAYe4kd.jpg
Şu an sahaya girse messiden fazla katkı verir en azından faul yapar, küfür eder, takımı ateşler...Messi ruhsuz .... ..... ...... hürmetler....
 
Arjantin kadrosunun dengesizliği yetmezmiş gibi, kel adam 5 üst düzey hucumcunun ikisini oynatmis, orta sahayı sıradanlastirmis. Messi'nin bu kadroya denk gelmesi de talihsizlik.
 
Nerde eski dünya kupaları. Topçular maç bitsede instagrama filan girsek derdinde şu zamanda.

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk
 
Arjantin kadrosunun dengesizliği yetmezmiş gibi, kel adam 5 üst düzey hucumcunun ikisini oynatmis, orta sahayı sıradanlastirmis. Messi'nin bu kadroya denk gelmesi de talihsizlik.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Messi hangi kadrolara denk gelmedi ki :) 2006'dan beri yediği 3.jenerasyon...Daha ne olacak messinin mal olduğunu kabul etmeniz için...
 
Kusura bakmayın da Messi ne yapabilir anlamıyorum. Arkadaş yeminle dünya kupasının en dandik defansı ve orta sahası Arjantin’de. Hoca desen yok. Adamların orta sahasında Mascerano oynuyor o derece berbat. Forvete koymuş bir kişi sağda kim var solda kim var belli değil. Sağ beki sağ açık yapmaya çalışmış. Orta alanda 2 pas yapacak adam yok. İran orta sahası bunlardan iyi pas yapar.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Messi.... Dybala.... Di Maria
............... İcardi............

Elinde şöyle bir bombardıman var kullanmıyorsun. Öyle hocaya anca mal nedir katıksız mal
 
sampaoli gibi kafasi kirik teknik direktörleri cok mu ariyorlar anlamadim ki. göreve geldiginden beri 55 oyuncu cagirmis aday kadroya, su cikardigi 11'den sonra senin keline tüküreyim dedim icimden. bastan asagi yanlis kadro, yanlis sistem. ne kadar adam degistirsen adam olmaz su kadro. meza, mercado ve perez yine en kötüleri iclerinde.

caballero
salvio otamendi tagliafico acuna
mascherano maria
messi dybala pavon
aguero

anca yedeklerden müdahale edince söyle bi kadro cikarabiliyorsun suan.
 
Şilili hikmet karaman sampaoli'yi öncelikli bir kınayayım sen bu IQ su 20 olan savunma hattına nasıl alan savunması ve ofsayt taktiği uygulatırsın. Kaç kez arkaya kaçtı hırvatlar perisic atsa, 5 messi gelse kurtaramazdı maçı. Birde bu kazma savunma hattına defanstan pasla çıkın talimatı vermiş hırvatlarda ön presle arjantinin azına etti. Mal herif Allah'tan uyandı da dizilişi değiştirdi sonra gerçekten beyin israfı bu hoca şili zannediyor arjantini.

Gelelim önde ki 2 darlamaya siz ne işe yarıyorsunuz arkadaş 2 tane birbirinin kopyası adam. Yalandan dikiliyorlar ilerde olum size kim topu getirecek Allah aşkına kenarlara açılın kardeşim merkezden forvet olarak delemezsiniz siz o savunmayı. Kadın psikolojisine duygusallığına sahip messi popoyu kaldırıp gol atamazsa arjantin diksen alamaz bu maçı.

bu arada lizbonlu solbeki beğendim acuna mı nedir
 
Üst Alt