2019-20 Süper Lig Sezonu Sıralama Tahminleri - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2019-20 Süper Lig Sezonu Sıralama Tahminleri


ankaragücü bence çok net düşme potasında olur. Bjk tamam kötü ama o kadar düşmez sanki. 7-8 tamam da o abartı bence. Bize de fazla vermişsin. Ben ilk yarı lider bitirme oranımızı düşük görüyorum.. Hatta Fb'den mümkün olduğunca az puanla devre arasına gitmek lazım diyorum.
Gecen sene fb icinde denilmisti 16. Bitirdiler. Bjk daha beter bir durumda
 
Gecen sene fb icinde denilmisti 16. Bitirdiler. Bjk daha beter bir durumda

fb'de lider oyuncu yoktu ve her şey yeniden inşa ediliyordu. Bjk öyle değil. Caner-Gökhan-Burak gibi kaşar oyuncular var. Bu adamlar en kötü 3-4 galibiyet aldırır. Ljajic her türlü 1-2 galibiyet aldırır.

Şampiyonluğa oynamazlar ama en azından ilk 10 yaparlar bence. Sergen gelirse hava da gelir hem.
 
Sivas'ı 7.sırada göstermişim. Benim kadar üstte gösteren var mı bilmiyorum.. Rıza Çalımbay son 5 senedir Mersin gibi batmış takımı bile 7.yaptı. Ona güvenerek söyledim.
 
Geçen sezon açtığım ve büyük ilgi gören sıralama tahminlerimizi yeniden yapacağız.. Lig yarın şampiyonla başlayacak. Her ne kadar pek çok takım hala eksik olsa da iskeletler oluşmuş gibi..

SIRALAMA TAHMİNLERİ

1- GALATASARAY
2- Beşiktaş
3- Trabzonspor
4- Fenerbahçe
5- Alanyaspor
6- Başakşehir
7- Sivasspor
8- Konyaspor
9- Kayserispor
10- Yeni Malatyaspor
11- Gazişehir
12- Göztepe
13- Kasımpaşa
14- Antalyaspor
15- Gençlerbirliği
16- Rizespor
17- Denizlispor
18- Ankaragücü

Galatasaray kadro ve teknik adam istikrarı ile en az 2 adım önde. Nzonzi-Seri ikilisinin yakalayacağı uyum çok önemli bu noktada. Yazdığım dönemde hala bitmeyen Falcao transferi de olursa bu adım daha da öne çıkabilir. Tek sorun ŞL'de oynayacağı için yaşanacak sorunlar.

2.sıraya Bjk'yi koydum çünkü daha tecrübeli ve kadronun büyük kısmı duruyor. Nokta hamleler de geldi. Tek sıkıntıları maaş ödemeleri ve Apo'nun looser bir isim olması.

Gelelim sürpriz adayıma.. Alanyaspor. Erol Bulut, Malatya'da başarısı göstermişti ve bence Alanya çok iyi iş yaptı. Maaş sorunu,şehir sorunu da yok. Kadronun büyük kısmı duruyor. İyi takviyeler de geldi. Tek sorunları yıllardır hücum oynayan takıma daha kontrollü bir hocanın gelmiş olması. Eğer bu adaptasyonu atlatırlarsa Avrupa için en büyük adaylarımdan.

Hayal kırıklığı adayım.. Denizlispor. Neden derseniz? Başkanları ilk 5 diyor ama bence o kadar da iyi kadroları yok. Alınan isimler hep 30 yaş üstü. Rodallega dışında net denecek isim de yok bence. Lige çıkan kadro da o kadar iyi değildi. Yücel hoca ile çok iyi uyum sağlayıp bir anda seri galibiyetler alıp çıktılar. Sezon başında ilk 6 yaparsak başarıdır diyorlardı.

Son olarak.. Bunlar elbette tahmin. Geçen sene Antalya'yı sonuncu göstermiştim ama 7.bitirdi. Hatta Fener'i son hafta yenselerdi 5.bitirip Avrupa'ya gideceklerdi. Daha transfer dönemi de bitmedi.

ligin sonu yaklaşırken yeniden ortaya çıkaralım. Gerçekten fena olmayan bir tahmin yaptığımı düşünüyorum. Geçen seneden biraz daha iyiyim sanırım.

Yanıldıklarım: Konya ve Kayseri hayal kırıklığı oldu. Konya Aykut Kocaman ile bir şekilde orta sıralarda bitirir diyordum. Kayseri'de sene başı iyi kadro kurdu diyordum ama yanıldım. Başakşehir, yeniden yapılanıp ligi zirveden uzak 6.bitirir diye düşündüm ama özellikle 5.hafta sonrası coştular.. Biz ve Bjk'de beklemediğim kadar kötüydü. O kadro kim görse şampiyon yazardı ama uymadı. Beşiktaş şampiyon olamaz ama Apo bir şekilde ligi çözdü, zirveye oynatır dedim, olmadı.

Bildiklerim: Alanya ve Sivas herhalde en büyük bombalarım oldu. Sene başı ülkede kaç kişi bu kadar üstte gösteriyordu bilmem. Aslında daha üstte yazacaktım, özellikle Alanya'yı ama rezil olurum diye 5.iyidir dedim. Düşme hattında olan takımları da bildim, Kayseri-Konya'da yanıldım malesef, onunda dışında iyi tahminler yapmışım.

2 senedir yapıyorum, inşallah önümüzdeki sezon başlamadan da yapacağım, zevkli oluyor.
 
Üst Alt