2019/2020 Futbol ve Şampiyonluk Nöbeti - Sayfa 28 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
10 hafta sonunda 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetimiz var sadece 2 averaj sağlayabildik ama yine de üst sıralardan kopmadık. Rakiplerimiz bu kadar kötü olduğu sürece biz daha çok futbol oynamadan şampiyonluklar kazanırız
 
Güldük eğlendik de şu Fener'in bugün Kayseri'ye yenilirken girdiği pozisyona biz Sami Yen'de girememişizdir 3 senedir. Fenerli olsam maçtan sonra kendimi keserdim heralde. Herifler acayip mücadele ediyor ama toplam kalite düşük olduğundan altıpastan 3-4 topu kalecinin suratına vuruyorlar. Bugün Allah bozmasın bir de ekstradan cenabetlerdi, 3 topları direkten döndü. Biz bu Kayseri'ye 2 oyuncu fazla 2 puan veriyorduk az daha. Biz bu Fener kadar kendimizi yırtarsak ligi rahat götürürüz, yoksa mücadele, taktik olmadıktan sonra en yakın rakibinin 2 katı değerli kadron da olsa hiçbir deplasmana kafadan 3 puan yazamıyorsun işte. Bu haftadan itibaren felaket bir fikstüre giriyoruz, karaktersiz oynamaya devam edersek geçen yılın aksine 7-8 puan farktan 3-4 takımı takip etme durumunda kalabiliriz bu sene.
 
Trabzonspor maçı dışında maç kaybetmeyeceğiz.
Ha berabere kalırız diğerleri ile onu bilemem.
Ama ilk devreyi 3 mağlubiyet ile bitireceğiz.
 
trabzonsporda a.parmak kaç maç ceza alacak onu merak ediyorum. 2 ve üstü yerse bizim maçta yok, sorloth un sakatlığı ne kadar ciddi o da var.
 
Kalan 6 haftada 1 mağlubiyet 5 galibiyet veya 4 G 2 B gibi bir performans lazım bize.

33-35 arası bir puan alırsak lig bize bakar.
 
Üst Alt