2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz - Sayfa 39 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz


Artık 25 civarı bir kadro kurmalı ve borç sarmalından kurtulmalıyız. Zira borcun esas sebebi 40 kişilik kadrolar, kiralık futbolcular ve amatör branşlar. Gayrimenkul satışlarıyla kurtulduğumuz faiz sarmalından temelli yırtmak şampiyonluktan bile mühim.

Sözleşmesi biten futbolculardan kimseyle sözleşme imzalamamalıyız. Belki yine Donk olabilir o kadar. Hali hazırdaki kadromuz şöyle;

KALECİ: MUSLERA-OKAN

SAĞ BEK: ŞENER-LINNES

SOL BEK: SARACCHI-EMRE

STOPER: MARCAO-LUYINDAMA-AHMET-EMİN-OZARNWAFOR

ÖNLİBERO: DONK-BİRHAN-ÖMER

ON NUMARA: EMRE-TAYLAN-ATALAY-BELHANDA

KANATLAR: ARDA-BABEL-OĞULCAN-SEKIDIKA-JIMMY-YUNUS-FEGHOULI

FORVET: FALCAO-DIAGNE-ADEM-ALİ YAVUZ

Halihazırda 29 futbolcuyuz ki hepimiz biliyoruz bir kaleci alınması şart. Üstüne Emre Kılınç, Omar Elabdellaoui ve Kerem Aktürkoğlu da gelecek.

O zaman 33 futbolcu ve 14 yabancı olacağız. Bonservisten para kazanma şansımız yok. Maicona laf edenleri sezon başı tekrar dinleyelim ;) Babel ve Belhanda'nın bonservisleri ellerine verilmeli. Belhanda sorun çıkarmadan gider lakin Babel'in 2 senesi var o deyyus kesin bir de fesih parası ister yarım milyon euro + bonservisini verip şutlamalıyız.

Önümüzdeki seneler düşünülerek Sekidika da yollanmalı 200-300 bin euroya zira Kerem, Oğulcan, Arda, Emre, Yunus ve Feghouli zaten kanatta... Jimmy de fazlalık onu da 100-200 bin euroya okutmalıyız. Maicondan da 1.4 küsür geldi. -0.5 Babel götürse takribi transferi 1.5 milyon euro karda kapatırız.

Ozarnwafor gitmemeli böylece Semihin filan gelişinin önü kapanır. Donk da kalmalı. Diagne'den de faydalanmalıyız. Mensah'ı filan da almaya gerek yok ligden bir yedek kaleci bakarsak Okan, Muslera gelince 3.kaleci olur zaten.

Türklerden Jimmy dışında Birhan ve Ali Yavuz da kovulmalı ve aşağıdaki listeye sahip olmalıyız;

KALECİ: MUSLERA-OKAN-SİNAN

SAĞ BEK: OMAR-ŞENER

SOL BEK: SARACCHI-EMRE-LINNES

STOPER: MARCAO-LUYINDAMA-AHMET-EMİN-OZARNWAFOR

ÖNLİBERO: DONK-ÖMER-TAYLAN

ON NUMARA: EMRE-ATALAY-EMRE

KANATLAR: ARDA-KEREM-OĞULCAN-YUNUS-FEGHOULI

FORVET: FALCAO-DIAGNE-ADEM

27 Futbolcu, 11'i Yabancı olmak üzere ligde Avrupa Kupalarına gidecek yeterlilikte olacak ve 30 milyon Euroluk bir maaş bütçemiz olacak sanki Şampiyonlar Ligine gitmiş gibi olacağız oluşturacağımız tasarruf ile... Önümüzdeki sezon da sözleşmesi bitecek Linnes, Şener, Ahmet gibi mallarla da iyice kontenjanımız ve bütçemiz açılmış olacak. Amatör şubelere de yatırım yapılmazsa güzel günler bizi bekliyor... Makas bütçe dengesi sağlamak için açılır... Pandemi uzun vadede bize yarayacaktır bu mantalite ile ;)
 
Serbest Transferler :
Mario Gotze
Emre Kilinc
Arda Turan
Ogulcan Caglayan
Kerem Aktüroğlu
Omar Elabdellaoui
Giannelli Imbula

Kiralik / Bonservis transferler :
Kaan Ayhan
Mensah
Umut Meras
Seri
Kamil Jozwiak
Samuel Kalu


Gidenler :
Belhanda
Feghouli
Donk
Lemina
Sener Ozbayrakli
Linnes
Jimmy Durmaz
Babel
Diagne


Ilk 11:

Muslera

Omar - Luyindama - Kaan Ayhan - Saracci

Mensah - Imbula

Samuel Kalu - Gotze - Emre Kilinc

Falcao

Yedekler : Okan, Arda , Kamil Jozwiak , Seri, Emre Akbaba, Marcao , Umut Meras, Atalay Babacan, Emin, Adem,
Ogulcan Caglayan, Kerem Aktüroğlu, Emre Tasdemir, Ali Yavuz Kol
 
----------------Muslera-----------------

Omar Luyindama Marcao Saracchi

---------------- Lemina ----------------

Feghouli Belhanda Ndiaye Bruma

---------------- Falcao ------------------
 
Bu sene transfer falan yok. Bari şu eskiler alın FT' nin hatırana da UEFA'da biraz iş yapalım.

Arda, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Emre Kılınç, Taylan, Linnes, Emin, Yunus, Sekidika, Oğulcan, Diagne, Adem yedek kalsın gerisine gerek yok.
 
Muslera
X X Marcao X
X
X Taylan X Onyekuru
Mostafa

Okan
Yedlin X X Emre T
X
Kerem X Emre K. Oğulcan
X

Bana kalsa Taylan ve Onyekuru da yetersiz ama çok uçmamak adına yazdım.​
 
Son düzenleme:
Mostafa ,yedlin ve muslera dışında seneye 11 full değişmeli

aynı zamanda barış alper ve berkan gibi potansiyelli yerlilerde alınmalı

bu arada para olursa edin visca zorlanmalı kesinlikle
 
Biletlerini Kesti!

Terim, gelecek sezon da takımın başında olursa, kadroya neşter vurmaya hazırlanıyor. Falcao, Luyindama, Saracahi, Donk, Linnes ve Ömer Bayram'ı gözden çıkaran Fatih hoca, Gedson'un bonservisini ve bir de sol bek takviyesi istiyor.

🖇️@Metin_Karabas


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Biletlerini Kesti!

Terim, gelecek sezon da takımın başında olursa, kadroya neşter vurmaya hazırlanıyor. Falcao, Luyindama, Saracahi, Donk, Linnes ve Ömer Bayram'ı gözden çıkaran Fatih hoca, Gedson'un bonservisini ve bir de sol bek takviyesi istiyor.

🖇️@Metin_Karabas


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hic kendinde suc aramaz beyimiz.
 
En kralı gelse çöpe çevirebilecek yetenekte bir teknik ekibimiz var. Bize her şeyden önce gelen oyuncuya bir şeyler katabilecek bir teknik ekip lazım.
 
Muslera
Transfer1 Luyindama Marcao Transfer2
Transfer3
Transfer4
Transfer5
Transfer6 Onyekuru
Mohammed
Öncelik üstte görülen bölgeler için gözün kapalı ilk 11'e koyacağın 6 as oyuncu transferi yapmalıyız. Yedekler için ise olmazsa olmaz 2 yedek defans oyuncusu, sol bek için 1 yedek oyuncu, Golcü için de 1 tane yedek oyuncu olmak üzere toplamda en az 10 oyuncu alırsak takım bir şeye benzer ve önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı verebiliriz. Aksi taktirde yine aynı takımın üzerine Etebo gibi saçma sapan transferler yapacaksak seneye ilk 5'e bile zor gireriz. Yeni seçilecek başkanın ilk icraatı Fatih Terim'le 3 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra bu transfer işi olmalı. Önümüzdeki 3 sene büyük başarılara imza atacak tarzda genç ve yetenekli yerli ve yabancı oyuncuları bulacak şekilde scout ekibi ile birlikte kadro mühendisliği yapmalıyız.

Makul bir yıllık ücret karşılığında kaleci Okan, Taylan, Emre Kılıç, Yedlin, Kerem, Oğulcan ve Emre Akbaba yedeklerde tutulabilir. Kesinlikle gönderilmesi gereken oyuncular Linnes, Donk, Saracchi, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Arda Turan, Ozornwafor, Etebo, Feghouli, Babel ve Falcao. 1 yıl daha Gedson Fernandes'i kiralayabilirsek iyi olur.
 
Muslera kalede devam eder, sağ bek Omar-Yedlin iyi kötü idare eder stoperlere gelince ciddi alıcı çıkar mı bilmem Luyi-Marcao devam eder, sol bek şart , orta sahada bizi ayakta tutacak 6 numara kesinlikle alınmalı, Gedson devam ederse onunla uyum yakalayacak bir adam daha alınmalı, sağ öne kesinlikle transfer lazım, sol da Onyekuru devam eder, ileride ise Mohammed...
 
Sezonun ortasında Belhanda'yı göndermekle yönetim resmen kendi topuğuna sıktı. Tamam sevmem etmem Belhanda'yı Galatasaray'a yakışan tarzda karakteri olan iyi oynayan bir oyuncu değildi ama yine de orta sahamızda Ömer Bayram, Arda, Emre Akbaba'nın yanında falan messi gibi kalırdı ayrıca bu gönderme işinin zamanı şampiyonluk yarışının en kızıştığı dönemde değil sezon bitişinde olmalıydı. Verseydin cezayı, koysadın yedeklere, gönderseydin tribünlere, genç takımla antremanlara falan çıksaydı daha mı kötü olurdu? Belhanda'nın şutlanması takımdaki diğer oyuncular üzerinde olumsuz etki yarattı. Acaba beni de mi böyle şutlarlar diye korktu oyuncular. İyisiyle kötüsüyle kendi oyuncunu kapıdan kovar gibi gönderemezsin. İyi şekilde uğurlamalısın. O olaydan sonra takım bir türlü toparlanamadı, şampiyonluk yarışından koptuk, lige havlu attık. Bana sorarsanız sezonun bizim adımıza kırılma noktası Belhanda'nın gönderilmesi olayı oldu.
 
Son düzenleme:
Üst Alt