GSC Analiz - 2021/2022 Sezonu Kadro Yapılanması - Sayfa 15 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Şu aşamada pek elle tutulur yanı görünmüyor.
Tarih itibarıyla 16 yabancı futbolcumuz var.
3ü sağbek,4ü stoper,4 de forvet yabancı(babeli forvet baz aldım).Oldukça kötü dağılım.Yedek anlamda kaleci,sağbek ve forvetin yerli alternatifi yok.Elimizdeki yüksek maaşlı oyuncuların kontratlarından çıkmayı bekliyoruz ancak daha ozorn,jesse gibi oyunculara bile gönderecek kulüp bulamadık.
Yeni yabancı sınırında seneye sayı 12,sonraki sene de 10a düşecek.Hiç kimseyi gönderemesek bile seneye feg,falcao,babel ve luyinin sözleşmeleri sona erecek.yani kuralda sınırdayız demektir.O yüzden önümüzdeki 25 günde oyuncu alınacağını düşünürsek kiralık anlaşmak daha mantıklı duruyor.Yeni oyunculara uzun süreli anlaşma yapmak çok zor.
 
Geçen sene oynatacak orta saha bulamazken şimdi Gedson 'da gelirse merkez orta sahada Taylan & Berkan ve Gedson üçlüsünden 2 tanesini seçip oynatma lüksümüz olacak, bunların önünde Cicaldau olacak mesela
 
Yanlis planlamadan oturu kadroda yine bol sirkulasyon gerekiyo ama artik harcanacak borc para da yok bankalar birligi yuzunden

Terim batirip kacti,onsuz basarisiz oluyoruz cunku enkazi kaldirmak icin en az 5 sene gerekiyo her seferinde
 
Oyuncuların karakteri, kişilikleri ve profesyonellikleri iyice araştırılmalı. Kerem gibi biri çalışırken diğerleri idman sonrası nerede poz versem, kime yürüsem akşama ne giyeyim kafasında. Takımda birlik 0 resmen. Ortak paydada bulaşılmıyorlar, kulüp denince akla Galatasaray değil Reina falan geliyor bunların. Her şey top tekniği, çalım, boy pos değil. Karakter koyacak adam eksikliği olunca ne yaparsan yap çığın önüne geçemiyorsun. Yaş da bir yere kadar. Gençleşme de öyle.

Umarım bu hatalardan döneriz yoksa zaten bu sene epey para harcadık, yazın iyice dibe vururuz gelecek adına.
 
Torrent bey ve Campos bey keşke sene başında olsaydınız, beleş Inaki ve 15 dakikalık Pulgar gözlerimi yaşarttı. Efecandan top aldı Pulgar, ağlamaklı oldum. Tehlikeli hücumu faulle kesip sarı kart gördü bir oyuncumuz. İlk yarıyı faulsüz tamamlayan takımdan bahsediyorum, Pulgar bu takımda tehlikeli atağı çok akıllı bir şekilde kesti. Biz bu takımda senelerdir bunları göremiyoruz, birinin garip bir şekilde takımı 8lerden kuracağım fantazisi yüzünden. Ne ilerde ne geride iş yapabiliyoruz artık.
 
Yeni gelecek yönetime simdiden allah kolaylik versin, dünya kadar borc arti bankalar birligi anlasmasi, artik nasil transfer yaparlar bilmiyorum. Kiralik dan gelecek futbolcular arti alt yapidan bir kac tane saglam oyuncu, birde bol bol bonservizi olmayan oyuncular transfer etmemiz gerek.
 
Evet beyler, malum Barcelona macindaki gostermis oldugu performans dolayli, oyuncularimiz bazilari kesinlike yazin satilacaktir.

Satilmasi gundemde olanlar:
Kerem
Marcao
Nelsson
Mohammed

Bu dort oyunculardan en kotu ihtimal, 50m euro kaldirabilirsek cok guzel olur.

Nalet yabanci kuralindan dolayi, yeni sezonda 4 tane turk oyuncu oynatmak lazimken, bu parayi cok iyi harcamak lazim.

2021-2022 benim kadro soyle olurdu:

Okan
Boey - Bardakci - Faes - Eren Elmali
Ugarte - Renato
Yunus - Talisca - Simon
Dovbyk
Kadro yaparken, mecubur 4 turk oyuncu koymayi ozeren gosterelim. Arti, ben turkleri defans agirlikli koydumki, hucum cogu yabanci olsun.
 
 
Evet beyler, malum Barcelona macindaki gostermis oldugu performans dolayli, oyuncularimiz bazilari kesinlike yazin satilacaktir.

Satilmasi gundemde olanlar:
Kerem
Marcao
Nelsson
Mohammed

Bu dort oyunculardan en kotu ihtimal, 50m euro kaldirabilirsek cok guzel olur.


Bu 4 oyuncudan 50 milyon euro kazanmak net başarısızlık olur. Sadece Marcao-Kerem ikilisi büyük ihtimal 50'den fazlaya gider. Toplamında hepsi 70-75 kazandırabilir.
 
Üst Alt