2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022


Seçim için mali ibrasızlık da gerekmeyecek mi o zaman? Onu yaşadık mı hatırlayamadım. Sadece idari ibrasızlık olursa mahkemelik olma ihtimalimiz var yine. Bırakmayacak yönetim bırakmaz. Polat bıraktı, Cengiz bırakmadı.
Normalde idari ibra diye bir şey yok, mali var; o yüzden mahkemeye gidiyorlar, bazen de belirsizlik olduğu için. Burak Elmas ibra olmazsam seçime giderim demişti Teke Tek programında.
 
Normalde idari ibra diye bir şey yok, mali var; o yüzden mahkemeye gidiyorlar, bazen de belirsizlik olduğu için. Burak Elmas ibra olmazsam seçime giderim demişti Teke Tek programında.
“Eğer yuhlanır veya çekilmem isteniyorsa, ben istenmediğim yerde bir saniye durmam.” demiş rahmetli de. Bırakacakları varsa da duygularına yenilip bırakamıyorlar gibi geliyor bana. Burak Elmas'ın bu beyanına güvenemiyorum o yüzden.
 
2011 vs 2022.

Adnan Polat zamanından daha da enteresan bir kurul olabilir.

Elmas'ın ibra edileceğine inanmak istemiyorum, oraya gelenlerin akli dengelerinin yerinde olduğuna inanmak ve ibra etmeyeceklerine inanmak istiyorum.

Elmas hiçbir haltı beceremedi lakin keşke kendi isteğiyle seçim kararı alsa. Bari bunu becerse.

Olası bir 'aklanma' durumunda bizi gelecek sezon daha kötü günler bekliyor olacaktır.
 
Umarım seçim kararı alır ve ibra edilir. İdari ibra işinin cılkı çıktı çünkü her yönetime karşı istedikleri yapılmazsa bir kesimin koz olarak öne sürmeye başladılar çünkü. Böyle giderse hiç bir aklı başında insan bulamayız yönetime girecek. Bu yüzden Elmas'ın Genel Kurul'da ibra edilmeyeceğini anlarsa seçim kararı almasını ve öyle ibra edilmesini isterim.
 
Secim karari almazsa kesinlikle ibra edilmemeli

Bu yönetim her ne olursa olsun devam etmemeli

Kendi cikarlari icin calisan insanlardan olusuyor mevcut yönetim,en basta zaten issiz baskan
 
Üst Alt