GSC Anket - 2022-23 Sezonunda Premier Lig'de Yılın Teknik Direktörü Sizce Kim? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Anket 2022-23 Sezonunda Premier Lig'de Yılın Teknik Direktörü Sizce Kim?


Premier Ligde Yılın Teknik Direktörü?


  • Kullanılan toplam oy
    45
Prermier Lig sezonu neredeyse tamamlandı. Peki bu sezon yılın teknik direktörü sizce kimdi? Manchester City'i geriden gelerek şampiyon yapan Pep Guardiola mı? Arsenal'i küllerinden yeniden doğuran ve az daha şampiyon yapacak olan Mikel Arteta mı? Yeni sahipleri ve güçlü oluşumuyla yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanan Eddie Howe mi? Brighton&Hove Albion'u Graham Potter'den devralıp inanılmaz işler başaran Roberto de Zerbi mi? Manchester United'a yıllar sonra ümit veren Erik Ten Hag mı? Aston Villa'daki başarılı sezonuyla Unai Emery mi? Fulham'la herkesi şaşırtan Marco Silva mı? Brentford'un başarılı teknik direktörü Thomas Frank mi?

Honorable Mentions:
+Roy Hodgson
 
Son düzenleme:
Çok fazla isim var oy atılacak ama bu sezon özelinde oyum Eddie Howe'a.Gelecek sene Unai Emery ve Roberto De Zerbi'den daha iyi 1 çıkış bekliyom ben..
 
guardiolayı saymıom 50 milyonluk topçular oturuor bençte. arteta limitli kadroyu hayli iyi götürdü. how da hayli iyi idi. ten hag bence işporta. zerbi güzel top oynattı. villayı çok izlemedim emery hususunda bişi diyemem, bence iyi toparladı takımı ama bu listte olmaz herald. lopetegui de iyi toparladı emery gibi. frenk takımı doğru düzgün transfersiz orta sıralarda tutmağı kaç sezondur başarıyor fevkalade bi herif. silva da 1-2 kilit transferle fulhım gibi düşmeye aday bi takımı düşme hattından hayli uzakta tuttu. roy dayı vieranın öldürdüğü bazı oyuncuları canlandırarak ekibimizi düşmekten kurtardı.

bunun ışığında

howe
arteta
frank
silva

derim.
 
Sevmem herifi ama premier lig + cl final cidden güzel başarı. Cl alırsa zaten B'dor td ödülü varsa direkt alacaktır
 
cok guzel bir baslik konusu olmus sevgili hasan, ellerine saglik.

her biri lige bu sezon cok katki yaptigi yadsinamaz bir gercek.
nitelik dolayli her birinin emegine / katkisina kocaman takdir ve alkis.

diger yandan,

bilenler bilir. listedeki hangi isme oy verecegimi.
kendisi surpriz bir cikis yapmadi,potansiyelinden bir fragman sundu...

ileri de elbet bir gun kulubumuzde gormeyi cok istiyorum.bu daimi.
simdilik asklarin en guzeli - uzaktan sevilmesi .

saygi ve selamlarimla,
 
Üst Alt