2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 35 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Millet inanmak istemiyor... Çok değerli transferimiz Mauro Icardi transferine kulp takmaya çalışanlar var. PSG'den kiraladığımız Icardi'nin maaşı için sadece 750B€ ödeyeceğiz. 20 gol atarsa da 75B€ bonusu var. Kimse eğip bükmeye çalışmasın!"

Dursun Özbek: "E-Spor'a katkılarımız devam edecek."

Dursun Özbek: "Benden bile kombine istiyorlar. Dedim bitti. Loca istiyorlar. Loca da bitti."
 
Dursun Özbek: "Dünya yıldızı oyuncuları kadromuza kattık, şimdi sıra altyapımızdaki yıldız adaylarını bu dünya yıldızlarıyla harmanlamakta. Geçmişi düşünün; Hagi, Sneijder, Drogba gibi isimlerle oynamış kaç tane oyuncumuz Avrupa liglerine gitti."
 
Tüzük Genel Kurul'u da nihayet en sonunda yapılacak sanırım. Başkan Özbek Ekim ayında Tüzük Genel Kurul'u yapmayı planlıyoruz dedi. Artık yönetimler idari ibrasızlıkla tehdit edemeyecekler. Eğer mali sıkıntı varsa bunun kanıtıyla beraber mali ibrasızlık olacak. Onun dışında belki üye alımı arttırılabilir diye düşünüyorum. Bir de aidatlar ve üye ücretleri artacaktır sanırım.
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “O gün ben de olsam yapılandırma anlaşmasını imzalardım. Yapanlardan Allah razı olsun. Bugün imkanınız var ve bu anlaşmadan ilk fırsatta çıkmayı düşünüyoruz. Mali bağımsızlık için önceliğimiz bu.”

Dursun Özbek: "Futbol branşı, Galatasaray'ın en büyük hasreti. Geçtiğimiz sezonki kötü dönemi unutturmak için bu sezon başarıya odaklandık. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Galatasaray'ın en başarılı kulüp olmasını arzuluyorum."
 
Dursun Özbek: "Profesyonel bir grupla simulasyon çalışması yapıyoruz. Bugün sayın Vali ile konuştum, yarın görüşeceğiz. Stat çıkışlarıyla ilgili çözüm konusunda görüşme halindeyiz. Cuma günü alınacak tedbirlerle giriş çıkışların daha kolay olacağını düşünüyorum."

Dursun Özbek: "Fakat bu yetmez. Stadımızın ana projesinde olan şeylerin tamamlanması gerekiyor. Ana projenin vücuda gelmesi lazım. Bir yatırım gerekiyor. Karayolları ile yaptığım görüşmede dile getirdim. Bugünkü çözümler geçici. Kesin çözümleri sizlerle paylaşacağız."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt