2023-2024 Sezonu Sistem ve Taktik Sohbet Başlığı - Sayfa 38 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Japonu veya marianoyu ortaya koyacagimiz 3lu sistem denenmeli. Kanatta oynadıkları yok en azından stoperde tecrübelerinden takimi yonetsinler kontra yerken falan ilk bunları on plana atarız kafamiz rahat eder en azından harcayabilecegimiz oyuncularının var elimizde. İkisi de bekte oynamıyor bir kaçma pesindeler hele mariano ikinci bir stoper bir on libero rolünde haftalardır bu yetersiz herifi beke koymak intihardir

##Hemen bir portekizli hoca##
 
hassenhüttl keşke southamptondan kovulup gelse

favre sezon sonu bırakır mı acaba

Favre bize düşmez. Yani Fatih Terim kadar versen gelir de o zaman Fatih hocanın parasına haklı olarak sesi çıkarmayanlar 2 kötü sonuca gariban Favre'in karısına, kızına Instagram'dan küfür yağdırırlar. Bize daha aç, daha gelişime açık hoca lazım. Bazen bu kadar büyük taktisyenlerin ezber oyunu kısıtlı ekonomik imkanlarda ters etki yapabiliyor. Bu eldeki veteran kadroya en eli yüzü düzgün top oynatabilecek adam Hecking gibi gözüküyor. Ben Tedesco'yu da denerdim. Şu takımın Hassenhutl takımı olması için en az 10 tane transfer yapman lazım. Bir de tabii ki muhtemel yabancı sınırında menajerlere komisyon yedirmeyecek şerefli Sportif Direktör.
 
herkes hazir oldugunda

Nando
Luyi Nzonzi Marcao
Mariano Lemina Ömer Emre
Fegh
Falcao Babel/Andone

mi denesek kisa kadar

En iyi 11. Maçın derecesine göre Emre yerine Linnes de kullanılabilir. Esasında buraya hasından bir 10 numara da güzel gider ama eldeki malzemeyi kullanacaksak Fegh'den faydalanmak durumundayız tabii. Bir sisteme bağlı olunca isimlerin bile en önemli nokta olmadığını bugünkü takım gösterdi. Bu saatten sonra bu sistemden şaşılan her maç benim için kötü hazırlanılmış bir karşılaşmadır.
 
idman programı

09.45 - açılış
10.00 - 11.00: günün geyikleri
11.00 - 12.00: ayak tenisi
12.00 - 13.00: öğle yemeği
13.00 - 14.00: brezilya usulü yumurta kırmalı doğum günü partisi
14.00 - 15.30: ortada sıçan (emre mor çok tatlı edition)
15.30 - 16.30: instagram story atma saati
16.30 - 17.30: ayak tenisi
17.30 - kapanış
 
Genelevde bakire arayisi bitmek bilmeyen bir taktik gibi fatih hocanin. Yada sistemi ise dunyanin yuvarlak degil de ucgen olduguna inanmak gibi.

Emre tasdemir, mariano, nagatomo, omer bayram ve seneri ayna anda oynatan bir futbol dahisidir kendisi 5 tane bekle baslamak. Ustune donku forvet oynatmak.

Belhanda beni oynatma diyor, oynatma ya devam ettiriyor. Belhanda beni oynatmaya devam ettirsen takimi sabote ederim diyor ve yine oynattiriyor. Bildiginiz horoza zorla yumurta cikarmasini istiyor.oyle bir inat ve egosu varki bir erkegi hamile birakacak kadar kuvvetli.

Genc oyuncular oynayacak diyor, sonra bakiyoruz selcuk falan oynuyor :/

Okadar iyi bir hoca ki aldigi 30 futbolcudan da sikayetci. Seriyi kante sandi, nzonzinin Messi olmasini bekliyor ne bilim selcugun icinde ineasta oldunu saniyor.
 
2.5 yıldır ciddi anlamda taktik maktik yok bam bam bamı kanıtlarcasına bir performans. Bizim etkisiz eleman olarak burada patlattığımız kafayı Fatih hoca ve 3 Hüreller'i ne kadar yapıyor acaba.
 
Bu takımın yaptığı bile bile lades başka bir şey değil.

Senin sorunun bekken bir tane genç bek oynatmıyorsun, hayır illa deneyeceksen bek dene, hala tırışka herifler oynuyor.

Takımda forvet yok alt yapıdan golcü koyamıyorsun, krizi fırsata çevirmeyi hiç mi başaramaz bir insan.

Hayır daha kötüsü hoca bizden önce 4 yıl milli takımdaydı, 1 tane yerli genç oyuncu da kazandıramadı.

Onun dışında oyuncuların çoğu takımı iplemiyor, bunun da bizim bilmediğimiz sebepleri olduğu açık.
 
Üst Alt