2023-2024 Sezonu Sistem ve Taktik Sohbet Başlığı - Sayfa 50 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Dun oynadigimiz ilk yariyi begendim, fakat yorucu oldu galiba (?), fiziksel olarak Marsay ustunluk kurdu ikinci yari bizde diz coktuk. 1 yari gibi full mac oynayabilsek bu is olur, yuzumuz guler.
 
Devşirelim demiyorumki, Cicaldau sağ kanattada oynuyormuş o bakımdan. Bizde oynadığı pozisyonda aşırı defansif kalıyor adamın hücum gücünden yararlanamıyoruz.
Sanmıyorum rdaş. Birkaç maç sağ kanat oynamıştır belki de o da sisteme göre sağ iç filandır.

Bizde 8.5 gibi oynuyor. En fazla kolay maçlarda Morutanla oynarlar ortada sağda yine seri bir topçu olur. Zor maçlarda dünkü gibi olur.
 
Dun oynadigimiz ilk yariyi begendim, fakat yorucu oldu galiba (?), fiziksel olarak Marsay ustunluk kurdu ikinci yari bizde diz coktuk. 1 yari gibi full mac oynayabilsek bu is olur, yuzumuz guler.

Kesinlikle çok yorucu sürekli bir alan kapatma adam kaçırmama gibi tempo gerekliydi
Bir pozisyonda bunu aştılar Amine Harit'in al ver yapıp çalımla Nelsson'u geçtiği pozisyonda onda da Morutan nerden çıktı geldi helal olsun çok güzel kapattı yoksa golü kalemizde görüyorduk
Maçın geri kalanında öyle aman aman top oynatmadık tabiki evsahibi avantajı taraftar desteği ile yüklendiler ki normal ama ciddi bir tehlike olmadı ama bizde ofansif olarak etkisizdik bunun üstüne düşüp bunuda çözersek Avrupa'da iyi işler başarırız bu kadar genç kadroyla
 
knzk4e5n.jpg

İki maçtır 4-4-2'ye geçtiğimiz anlarda henüz istenen seviyede olmasa da 4-1-4-1'den daha iyi performans verdik. Ben hocanın bugünkü demeçlerinden bundan sonra bu dizilişi daha sık göreceğimiz sonucuna vardım.

Elimizde santrafor oynayabilecek 5 oyuncu(Halil, Mostafa, Diagne, Babel, Oğulcan) var. Sağ kanat olarak Morutan ve Kılıç kullanılır. Sol kanat olarak Kerem, BAY ve Arda kullanılır. Merkez orta saha rotasyonunda Cica, Berkan, Taylan, Assunçao var. Devre arasında bir transfer hamlesi gelecekse mutlaka bu bölgeye gelmeli. Tercihen Gedson o olmazsa yine yetenekli bir B2B alınmalı.
 
İki takım taraftarlarınca uzun süredir beklenen büyük derbi öncesinde Galatasaray adına bilinmeyen sayısı fazla değildi. Fatih Terim’in elindeki mevcut oyuncular arasından hangi 11'i seçeceğini maksimum iki oyuncu farkla bilmek mümkün görünüyordu. Fenerbahçe’de ise sezon başından beri devam eden üçlü-dörtlü savunma mefhumu Ali Koç’un bir süre önce yaptığı açıklamalar sonrasında yeniden canlanmış ve hafta boyunca Fenerbahçe’nin derbiye dörtlü savunmayla çıkacağına dair dedikodular baş göstermişti. Bu da deplasman takımı için bilinmez sayısını artırırken Fatih Terim ve ekibinin işini de maç öncesinde biraz zorlaştırıyordu. Nitekim 11'ler ortaya çıktığında Fenerbahçe’nin sahaya dörtlü savunmayla çıkacağı belli olmuştu ama sahaya nasıl dizileceklerini kestirmek kolay görünmüyordu. Zaten maç da Fenerbahçe için çok kolay başlamadı.

Sarı-lacivertlilerin elindeki santrforlar arasında en iyi bağlantı oyununa sahip olan Mergim Berisha’yı ilk 11'de düşünen Vitor Pereira’nın oyuncularını sahaya dörtlü savunmayla dizerken onun arkasında Mesut, İrfan Can, Sosa, Zajc ve hatta Mert Hakan gibi tamamı orta sahacı ve hemen hepsi pasör oyuncuları tercih etmesi garip görünüyordu. Fenerbahçe, iç sahada topa hakim olmak isteyecek Galatasaray’a karşı bir topsuz oyun planına sahip olmalıydı ve pasörleri kontracılara tercih eden bu 11'le Fenerbahçe herkesin kafasını biraz karıştırmıştı. Deplasman ekibinin önde karşılamak dışında bir opsiyonu yok gibiydi. En kötü ihtimalle presi ikinci bölgede başlatmak zorundaydılar. Zira böyle bir 11'le kendi birinci bölgelerini savunmaya çalışmak hiçbir kontra opsiyonu bulunmayan bu takımla intihar olabilirdi ki Fenerbahçe baskıyı da önde yapmaya çalıştı. Ama oradaki başarıdan önce savunmadaki bazı problemler ilk 20 dakikada ön plana çıkıyordu.


1*akitTxOoyses5q3kow-Idw.png


11. dakikada Fenerbahçe oyun kurmaya çalışırken Sosa, iki stoperin arasına indi. Çünkü sol bek Filip Novak en uca gidip sol kenarda oyunu genişletiyordu. Ferdi Kadıoğlu da benzer şekilde ilerideydi ve savunma hattını iki oyuncuyla basan Galatasaray’a karşı biraz genişletmek gerekiyordu. Ama Kim Min-Jae’nin Mert Hakan’a oynamaya çalıştığı top Mert Hakan’ın hemen yanında Kerem’in ayak koyması sonrasında kaybedildi ve ilk ciddi pozisyon verildi.


1*zzpUSiWgR8UEGosX03COLQ.png

Sadece yedi saniye sonra ayak koyan Kerem’in kazanarak merkezde taşıdığı top, ilk görüntüde Zajc’ın arkasında olan Feghouli’nin koşusuna Sloven oyuncunun cevap verememesi sonrasında sorunu büyüttü. Feghouli artık Novak ve Zajc’ın arkasına geçmeyi başarmıştı ve Kerem’in pası sonrasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yaptığı vuruş Berke tarafından çıkarıldı ama Galatasaray, ikinci bölgede kazandığı topla Fenerbahçe’nin savunmasını sol bek bölgesinden kırıp net bir pozisyon elde etmişti. Kim Min-Jae’nin yaptığı pas hatası, Tisserand’a gereğinden fazla yakın pozisyon alarak Feghouli’yi kaçırmasına da sebep oldu. Arka arkaya iki hata yapan Güney Koreli sonrasında müthiş bir maç çıkaracaktı.


1*VKOy_mFsIiTOQiBQcguoPw.png


Kim-Min Jae’nin Tisserand’a yakın kalmasının yarattığı problem bu açıda daha net bir şekilde kendisini gösteriyor.


1*yLnCljgTFDNK-VXD396oWQ.png


Sadece beş dakika sonra Galatasaray’ın atacağı golde de kırık bir savunma söz konusuydu. Hücuma çok adamla gelen Fenerbahçe, ceza sahası içinde bir 3 v 3 elde etmişken sağ kanatta topu oraya götüremeden yapılan kayıp sonrasında kontrayı çok iyi oynayan Galatasaray’ın harika bir aksiyonu sahne aldı.


1*gS368BV5PRphmLS1zkUEyA.png


Sol kanatta başlayan aksiyon Halil’den Kerem’e giden pasla devam etti. Fakat burada problemin en büyüğü Halil’e çıkan Fenerbahçeli oyuncuydu. Sanki bir üçlü savunma stoperiymişçesine kendisini çok öne ve çizgiye atan Tisserand, baskıyla topu kazanmaya çalıştı ama Halil’in pasını engelleyemedi. Sonrasında bıraktığı alan gole sebep olacaktı.


1*DrY6Gr4NbWgIrmhl6BZEzg.png


Kerem’e geçen top, oyuncunun yüzünü kaleye dönüp driplinge başlamasıyla net bir dörde ikiyi Galatasaray’a getirdi. Fenerbahçe rakip kaleye kalabalık gittiği için geçiş savunmasında sol stoper Kim ve sol bek Novak dışında başka bir oyuncuya sahip değildi.


1*r7hcEyiormKCe0qOZkFK3Q.png


Kerem’in Morutan’a verdiği pas sonrasında kritik bir aksiyon da Kim Min-Jae’yi etkisiz bırakma adına Feghouli’den geldi. Morutan topu kontrol ederken çapraza doğru koşu atan Feghouli, Güney Koreli stoperi de yanında götürdü ve bu da Kerem’in önünde net bir kanal açılmasını sağladı.


1*8lhgx-M5zuOulvLabQrAOQ.png


Feghouli’nin Kim’i çektiği bölge Kerem’in önünde alan açıyor.
Sonrasında Morutan’dan Kerem’e oldukça rahat bir paralel pas ve genç oyuncunun yaptığı sakin gol vuruşu Galatasaray’ı öne geçiriyordu. Cicaldau’yla başlayan, Kerem’in aksiyonlarıyla devam eden geçiş hücumu Feghouli’nin Kim’i oyundan düşürmesi, Morutan’ın asisti ve yine Kerem’in gol vuruşuyla maçın en iyi aksiyonlarından birine sahne oldu.


1*Wkt_U6_9mAxhA_HbqTMgFQ.png


Dakikalar 28'i gösterirken Fenerbahçe’nin dörtlü savunmasında yine problemler ortaya çıkıyordu. Oyun kurmaya çalışan Fenerbahçe savunmasında Kim Min-Jae yine Mert Hakan’a bu kez yüksek ve uzun oynamaya karar verdi.


1*BuWp2NUcmXv0l6OJtgy7IA.png


Mert Hakan’ın göğüs kontrolüne ayak sokan Marcao, topun öndeki Halil’e ulaşmasını sağladı. Ferdi ve Novak yine çizgide öne çıkmaya çalışıyorlardı ve beklerin arkasına geçmek mümkündü. Top tam Halil’e geldiği anda derinden, Zajc’ın hemen arkasından koşu atmaya başlayan Feghouli’ye Zajc’tan cevap yine gelmedi. Novak da çok öndeydi ve dönmesi pek mümkün görünmüyordu.


1*Fn8BWwsWKJRP14JojP4gsA.png


Feghouli bir kez daha iki oyuncunun arkasına geçerek ev sahibine net bir fırsat getirme şansı yakaladı. Ama bu kez Kim’i manipüle edecek bir oyuncu yoktu.


1*0AcZFgFuXmUe2W1gkwc9hg.png

Başarılı savunmacı hızlı bir şekilde Feghouli’yi kapatmaya doğru koştu ve bu kez bunu başardı. Ama Fenerbahçe sol bek mevkiinden üçüncü kez delindi ve savunmanın kırılmasına sebep oldu.

Galatasaray yaklaşık üç yıldır ciddi oyun kurma problemleriyle mücadele ediyor. Fatih Terim bu sıkıntıya belirli periyotlarda çözümler üretti fakat sarı-kırmızılılar hiçbir zaman istikrar sağlayamadı. Sezon başında Marcao’nun yokluğunda Luyindama’nın görev aldığı maçlarda çok daha büyüyen ve puan kayıplarını artıran bu sorun Brezilyalı stoperin dönüşüyle elbette azaldı. Zira pas kalitesi standartların bir hayli üzerinde olan Nelsson’la birlikte Galatasaray artık arkada iki opsiyona sahip. Fakat bu iki oyuncu eldeki beklerle ve savunma önü tercihleriyle desteklenmeyince iyi karşılama planı yapmış takımlara karşı büyük sorunlar tekrar baş gösterebiliyor.
Fatih Terim bu maçta Berkan-Cicaldau-Morutan orta saha üçlüsünü tercih etti. Bu da Berkan Kutlu’nun savunma önünde oynaması anlamına geliyordu. Berkan ayak kalitesi kötü olmasa da sırtı dönük savunmadan top alıp onu hızlı bir şekilde en doğru opsiyona oynayabilecek bir oyuncu değil. Oyun kuruculuk özelliklerini haiz de değil. Topu sırtı dönük aldıktan sonra hızlı dönüş yapma becerisi de yok. Bu da Galatasaray’ın savunma önünden oyun kurma desteği alamamasına sebep oluyor. Peki ya bekler? Ne Patrick van Aanholt ne de DeAndre Yedlin oyun kurabilen, pasör bekler değiller. İki oyuncu da pas-koşu oyuncuları ve savunma önü oyun kurucu olmayan bir takımda bu özellik çok fazla anlam ifade etmiyor. Tüm bu problemlere Vitor Pereira’nın orta bloktaki zeki karşılama planı eklenince ilk yarının tamamında Galatasaray adına aynı sorunların sahada tezahür ettiğini gördük.

1*u_GYLFP25GXQUtz-w29MjQ.png

4. dakikada Marcao oyun kurmaya çalışırken Galatasaray stoper hattı hiçbir destek görmüyor. Mergim Berisha, Marcao’yla Berkan’ın arasına girerek orta saha oyuncusuna gölge markaj yapıyor ve Marcao’nun pas açısını kapatıyor. Sağ bek Yedlin çok ileride. Sol bek van Aanholt da kadrajda yok. Muhtemel bir pas açısı olsa da İrfan Can’ın konumlaması Marcao’nun o tarafa dönmesine izin vermiyor.

1*KrU7alEohzAIbPaaO86tOQ.png

Brezilyalı oyuncu Berkan, van Aanholt ve Muslera paslaşmaları sonrasında tekrar topa sahip olup baskı gelince hiç de uygun pozisyonda olmayan Cicaldau’ya yakınında bir savunmacı varken oynamak zorunda kalıyor.

1*5uq5-mE2U7xIg8rMa0KYaA.png

Rumen orta sahanın kötü ilk dokunuşu Zajc’ta kalıyor ve onun tek pasıyla gördüğü Mert Hakan, bölgede 6 v 4'lük bir sayısal üstünlük olmasına rağmen uzaktan bir şutla Muslera’yı avlamaya çalışıyor. Fenerbahçe, Galatasaray’ın oyun kurma problemini istediği yerde topu kazanarak sayısal üstünlükle destekliyor ama oyuncusunun kötü tercihiyle bu tehlikeyi büyütemiyor.

1*TOJH7pM18nnNE6Yoh2W8gw.png


Sadece yarım dakika sonra Muslera’nın başlattığı oyunda benzer bir problem var. Berkan opsiyon oluşturmak için iki stoperin arasına iniyor ama Galatasaray’ın üçlüsünü karşılayan bir üçlü Fenerbahçe’nin ön hattında mevcut. Arka tarafta ise derin bir boşluk var. Mavi alana inen herhangi bir Galatasaraylı oyuncu yok. Morutan da, Cicaldau da arka tarafla ilgilenmiyor ve oyuncuları kendi haline bırakıyor.

1*iSf8fC4Lt4fClp4X1RX-aw.png

Birkaç dakika sonra yine aynı durum mevcut. Berisha’dan yine gölge markaj var. Yedlin opsiyon değil. Patrick van Aanholt, İrfan Can tarafından kontrol altında. Marcao yine Nelsson’a dönüyor.


1*JNxSJLljHDxgW-bM2jqB0Q.png


15. dakikada sorunlar büyüyor. Topu yaklaşık beş saniye ayağında tutmak durumunda kalan Nelsson, herhangi biri kendisine opsiyon olmayınca eliyle takım arkadaşlarını derine çağırıyor. Berkan, Berisha tarafından kontrol altında. Mesut, Nelsson’un Yedlin’e pas açısını kesiyor. Danimarkalı stoper mecburen kontrol altındaki Berkan’a oynuyor.


1*5UVksa0qKyBWZdBDWBn5-g.png

4. dakikadaki durum bir kez daha sahnede. Çok yakın bir üçe üç ve kadrajda hiçbir oyuncu yok. Derine inerek arka üçlüye opsiyon olması gereken Rumenler yine mavi alanda mevcut değiller.

1*N26slU7Q03FxLTvQ8rCofg.png

Pozisyonun devamında sadece üç saniye sonra topu alan Marcao, Nelsson’un yaptığının aynısını yapıyor. Ellerini açarak takım arkadaşlarını çağırıyor. Galatasaray bu aksiyonun devamında yaklaşık bir dakika kendi sahasından çıkmaya çabalıyor ve en sonunda ikinci bölgede topu kaybediyor.
 
1*KOCDiyTWTM9sCtmJ9cVIkw.png


İlk yarının sonlarında da durum çok farklı değil. Nelsson’un çaresizce döndüğü Muslera, Marcao’yla birlikte üç Galatasaray oyuncusu beş Fenerbahçeli tarafından kuşatıldığı için mecburen uzun oynamak zorunda kalıyor ve Morutan’ın orta sahada kaybettiği top, Galatasaray’ın sol kanadında Ferdi Kadıoğlu’nun kestiği ortayla birlikte son buluyor.

Peki bunlar gol beklentisinde Galatasaray’ın 1.90'a 0.97'lik üstünlük elde ettiği, daha net gol pozisyonlarına girdiği bir maçta kötü oynadığı anlamına geliyor mu? Eğer üretilen pozisyonların mahiyetine bakılırsa çok iyi oynamadığının bir kanıtı olarak öne sürülebilir. İlk 20 dakikada Fenerbahçe’nin dörtlü savunmasının yaşadığı problemleri oldukça iyi direkt hücumlarla cezalandıran Galatasaray, ikinci yarıda da pozisyon bulmaya devam etti. Ama ilk yarıdaki golün ve birçok pozisyonun temelinde yer alan Kerem Aktürkoğlu ikinci yarıda da tek başına Galatasaray’ı sırtlayan oyuncuydu. Dolayısıyla Galatasaray’ın ürettiği pozisyonların şablon ya da plan başarısından ziyade Kerem Aktürkoğlu’nun muhteşem performansıyla bağlantılı olduğunu kabul etmek doğru olabilir.
1*pryuMMpZmEysdcX1RlwSCg.png

47. dakikada derine gelerek topla buluşan Kerem, ona yaklaşan savunma önü oyuncusu Sosa’dan harika bir çalımla kurtuluyor.

1*cM8vSu2562VgQwI3Nnh2LQ.png


Sonrasında kapanan ve daralan Fenerbahçe savunmasına karşı merkezden açığa doğru koşu atan Morutan’ı görüyor.


1*dJqessxcGCSWPCYjFFBVdg.png



Son derece güzel bir noktada topla buluşan Morutan, boşluğa top sürmek ya da tamamen demarke Yedlin’i pasla görmek varken savunmanın üstüne doğru top sürüyor…



1*a6dK3iosQyQnf7rMp3rrGg.png



…ve takım arkadaşı bomboş durumdayken önünü tamamen kapatan Fenerbahçe savunmasının arasından şut çekiyor ve net bir pozisyonu öldürüyor.


1*LcjHgJa_uI_ri_Y7uElHRQ.png



56. dakikada da yine bir Kerem solosu mevcut. Sol önden derine doğru inen genç oyuncu Ferdi’yi yanında taşıyor. Tam bu esnada sol bekten van Aanholt’un hareketlendiğini fark eden Ferdi takibi kesiyor ama bunu yapmakta geç kalıyor…


1*IlbRQhMw3Ezp92Duxp1GRw.png


Berkan’dan pası alan Kerem hemen yüzünü kaleye dönüyor ve Ferdi’nin arkasına geçmiş olan van Aanholt’u stoper-bek arasındaki kanaldan harika görüyor.



1*0cPWKDn7t156xZQF1L1bJg.png


Patrick van Aanholt çok net bir gol şansı mevcutken ve arka direkteki Feghouli’yi çok rahat bir şekilde tempolu bir pasla görebilecekken birçok kez yaptığı gibi hatalı bir karar veriyor ve yanındaki Halil’e oynamaya çalışıyor. Çabukluğuyla araya giren Kim, mutlak bir golü önlüyor.


1*FEfyogYXGpbIP-pu-Bghtg.png



Maçın 5. dakikasındaki bir aksiyon Patrick van Aanholt’un karar verme mekanizmasındaki problemlere iyi bir örnek teşkil ediyor. Sol çizgide topla buluşan oyuncu merkez pozisyonda iki tane net pas opsiyonuna sahipken ve bu pasları oynasa takımı bir üçe üç şansına sahip olabilecekken enteresan bir şekilde ceza sahasına uzun oynuyor ve top kalecinin ellerinde son buluyor.



1*YLhib6eXGRFD7qs-vugFXQ.png



78. dakikada da soldan gelen van Aanholt’a yaklaşıp ona duvar olan ve çok iyi bir verkaçla takım arkadaşını gören Kerem bir yarım şans daha yarattı.


1*s7-8pwCTMhYCX-2g0ai77g.png


Pası verdikten sonra Kerem’in pasına savunmacısının arkasından dolaşarak ceza sahası içinde ulaşan Hollandalı sol bek, bu kez iyi bir pas veriyor fakat Cicaldau’nun yaptığı vuruş yine Kim Min-Jae tarafından kesiliyor.
Dolayısıyla ikinci yarıdaki hemen hemen tüm pozisyonların içinde Kerem Aktürkoğlu ve onun bireysel becerisi vardı. Galatasaray, maça damga vuracak kadar iyi ve biraz da istisnai bir performans gösteren Kerem sayesinde maç boyunca pozisyonlar buldu ama bunların büyük kısmını değerlendiremedi. Ama onun driplingleri ve bir kenar oyuncusundan beklenmeyecek ara topları olmasa Galatasaray çok kısır bir maç geçirebilirdi.

Sonuç​

Kendi sahasında büyük bir derbide rakibine karşı %58'lik topa sahip olma oranına çıkan bir takımın toplu oyunda şablonundan ve özellikle geriden oyun kurma becerisinden de destek alması gerekiyor. Ama Galatasaray’da bunları Fenerbahçe’ye karşı da göremedik. Tüm pozisyonlar geçişlerde ve direkt hücumlarda geldi. İlk 20 dakikada rakibin zayıf karnına iyi oynandı ama devamında bir oyuncunun ayağına bakıldı ve Cicaldau, Halil ve Morutan gibi kritik oyuncularının kötü performans göstermesiyle skor da yapılamadı.
Galatasaray’ın genç kadrosunun kenardan da daha fazla desteğe ihtiyacı var ve bunu gördüklerini söylemek sezonun üçte biri geride kalmışken kolay değil. Bu genç oyuncular Galatasaray çatısı altında gelişip büyüyeceklerse teknik kadrodan daha net bir katkı görmeleri gerekiyor. Eğer Galatasaray sezonun geri kalanında sonuçları düzeltip zirveyle puan farkını kapatmak istiyorsa işe başlanacak yer belli. Zira bugünün oyununda topa sahipseniz geriden oyun kurmak zorundasınız ve futbol muhtemelen uzun bir süre daha böyle oynanmaya devam edecek.



emre özcan/ tardini büfe
 
Geriden oyun kuramıyoruz. Muslera savunmada topu kime atarsa atsın en az 5 saniye yiyoruz orada ilk pası çıkarmak için. Zaten derinde pozisyon alan savunmamız var. Hal böyle olunca en yeteneksiz rakipler bile orada o kadar bekleyince gelip sana baskı kurabiliyor. Sağa sola oyna top alan yok ve başlangıçta biten bir pas oyunu.
Morutan, Cica vs niye etkisiz kalıyor? Çünkü savunma ile hücumu bile demiyorum ortasaha arasında bile acayip bir boşluk var. Yetenekli adamları buralarda koşturarak yoruyoruz zaten. Hoca’nin pasi masi birakip takim savunmasi ve hucumunu ayarlamasi gerekiyor. Boyu daraltmamız lazım baska türlü hiçbir şekilde etkili olamayiz. Savunmada da hucumda da takim boyu daralmali.
Bunu becerebilirsek kafadan aliriz maclari
 
Muslera
Nelsson
Akerim
Boey
Yunus
Kerem

Kaldı 5 mevki
15 tane aday var kalan 5 mevki için ve 12si yabancı

Bunları anca kendi arasında değiştirebiliyorsun. Berkan'ı koyabilirsin en fazla ya da Barış'ı beke koyarsın falan.

Baştan başa yanlış bir planlama. Alınan kanadın oynayabilmesi gerekiyordu, Rashica nereye geldim diyordur herif girdi ama sahada çorba vardı.
 
Devre arası Rangersin kapısında yatıp Rıdvan Yilmazi kiralamaliyiz sans da bulamıyor zaten .Aklıma başka bir seçenek gelmiyor kerem ve yunusa bağımlı kalırsak bu sezon hüsran olacak gibi..
 
Son gün gelen 5 adamın 5'ini de kullanamayacağımız gerçeğiyle yavaştan yüzleşelim.

Mertens kesilirse belki Mata ya da Yusuf kullanılır.

Icardi de işte keyfi gelir sahaya çıkmak isterse.

Sol beki Türk yapıp sabredersek belki bir şeyler düzelir zira Nelsson, Muslera ve Boey'in kesilmesi pek mümkün durmuyor şu an için.
 
Son gün gelen 5 adamın 5'ini de kullanamayacağımız gerçeğiyle yavaştan yüzleşelim.

Mertens kesilirse belki Mata ya da Yusuf kullanılır.

Icardi de işte keyfi gelir sahaya çıkmak isterse.

Sol beki Türk yapıp sabredersek belki bir şeyler düzelir zira Nelsson, Muslera ve Boey'in kesilmesi pek mümkün durmuyor şu an için.
Barış sol bek oynar mı / oynayabilir mi üstat?
 
Üst Alt