GSC Haber - 2023 Süper Kupa İptal Oldu - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber 2023 Süper Kupa İptal Oldu


Cumhuriyetin 100 yılındaki organizasyon başka ülkede yapilamazdi Almanya filanda olmaz hatta Azerbaycan bile olmaz çünkü bundan özel bir gün yok
 
Trtspordakiler iki takım aynı uçakla dönsün falan diye gaza geliyorlar allahım kafayı yiyeceğim ya. Ulan hiç mi yüreğiniz yok Tff’ye laf edecek? Hangi skandaldan sonra istifa edecek bu kurum?
 
Alakasi yok bence, Köln, Munich, Frankfurt ya da Berlin’de adam gibi bir organizasyonda hem daha fazla kazanir hem de boyle rezillik cekmezdik.

Tayyip Araplara yalakalik yapacak diye kendi rezilliklerine bir yenisini daha ekledi o kadar.
Bence alakası direk var daha bir kac önce yabancı hakem konusunda Avrupa'dan kimse bize hakem göndermiyor dendi. Bu tur maçlara da Avrupa'da pek sıcak bakılmıyor çünkü bizim millet pislik bıraktığı için stadyumlarda adamlar bundan rahatsızlık duymuştu.

Tabi para olayı da var zaten TFF bunu açık açık belirtmişti.
 
Olay şundan ibaret;

Bir TFF yetkilisi: “Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ısınmaya Atatürk tişörtleriyle çıkma fikri salı günü ortaya atıldı. Sıcak baktık. Ama Suudi yetkililer dün gece “İzin vermeyiz” dediler. TFF ve iki kulübün tavrı net: Atatürk tişörtlerine izin verilmezse maç oynanmıyor." (343)
Sanmam

TFF şimdi tutuşmuştur suudiler bize kızacak diyip.
 
Üst Alt