2023 Yaz Transfer Sezonu Giden ve Gelen Oyuncu Karşılaştırması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2023 Yaz Transfer Sezonu Giden ve Gelen Oyuncu Karşılaştırması


Icardi yok listede?
Bu listeyi transferleri takip etmekten çok kadroya yapılan eklemeleri ve değişiklikleri kıyaslamak için yapmıştım. Geçen sezon kadromuzda olduğu için yeniden listeye eklemedim. Morutan, Mostafa Mohammed vs gibi oyuncuları da giden olarak göstermedim. Geçen seneki kadroya yapılan eklemelerin güçlendirip güçlendirmediği, takımın yaş ortalamasının artırılıp artırılmadığı, finansal olarak iyi olup olmadığının kıyasını yapabilmek için değerlendirme amacıyla paylaşılmıştır.
 
Geçen seneye göre çok güç kazanmadık ana rakiplere göre güç kaybettik bilhassa fenere karşı.

2 üst düzey bir geleceğe yatırım oyuncu alınmalı


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
1-2-3 numaralı transfer eşleşmelerinde gelenlerin net şekilde daha üstün olduğunu düşünüyorum.
4-5-6-7-8 numaralı eşleşmelerin kağıt üstünde net bir kazananı olmadığını gösterilecek performanslara göre zaman içinde şekilleneceğini düşünüyorum hangi tarafın üstün olduğunu.

Her satırdaki oyuncuların birbiri ile takasını düşünür müyüm diye değerlendirdiğimde Erden Timur ile aynı fikirde oluyorum Berkan - Kerem Demirbay takası dışında. O konuda da %50-%50yim. Net şekilde kayıp diyemiyorum şu an için. Diğerlerinde ise ben de bu şartlarda oyuncuları değiştirmeyi uygun görürdüm.

9-10-11-12 numaralı gidenlerin yerine ise daha iyilerinin geleceğine inanıyorum.

Erden Timur'a, Okan Buruk Hocamıza ve değerli Galatasaray'ımızın daha iyiye gideceğine inancım tamdır.
 
Üst Alt