#53 Barış Alper Yılmaz - Sayfa 257 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Hücumu Barış'a yüklersen rakip de önlemini alır. Artık Barış'a sarılmak faul yapmak serbest olmuş. Çocuk rakibini ekarte etse bile pas atacağı oyuncular hareketsiz ya da savunmanın kucağında oluyor çoğunlukla. Bir yerden sonra tercih hataları da normalleşir bu şekilde oynarsak.
Yuklemek degil bak kereme topu bir vucut harrketiyle sokup aldi herofi ceza sahasinda pazara gonderdi.
Barış vucutlu oynuyorumun kurbani oluyor, eskiden bu derece prime seviyede degilken de böyleydi. Saha icinde cok bogustugundan kayboluyordu.

Akturkoglunun disaridan cevirdigi topta az hizli olsa mis gibi gol olacakti kendini yirtmadan paralamadan. Barış orta sahada baslıyor boguşup enerji harcamaya.
Biraz daha patlama gücünü doğru yerlere aktarabilirse madrid seviyesine çıkmaması için neden yok.
 
Esas mevkisi olan sol tarafta oynarken aksiyonları kısıtlı kalıyor. Sağda oynarken hem daha iyi pasörlük yapıyor, hem gol vuruşuna da gidebiliyor. Mevcut durumda da mecburen solda oynuyor. Ziyech kendi kanadında aktivitesini yükseltebilse sorun minimuma inecek aslında...
 
Dün kötü bir günündeydi, çok top ezdi, pas hataları, Adana nemi de çarpmış olacak ki, bitap gibiydi, ilk yarı deli oldum özellikle.
 
Benim laz kardeşim sen güreşçi değilsin.

Her aldığın topta rakip ile tepinmesen, enerjini gerektiği yere saklasan, gerektiğinde fiziki müdahale yapsan ligin içinden geçersin
 
Futbol seyircisinin kaçırdığı çok önemli bir nokta var.

Çok top kaptıran oyuncu kötü oyuncu değildir. Eğer bu oyuncu kaptırdığı toplardan bir iki tanesi ile bile faydalı işler yapıyorsa rakip savunmayı yıpratıyorsa bu onun rakibi çok zorladığı ve oyun içerisinde olduğu anlamına gelir.

Bugün barış Alperen bu maçta bile defalarca rakibi geçtiğini ceza sahasına girdiğini gördük fakat pozisyonu zorladığı noktalarda bizim taraftar konuya Barış çok çok kaptırıyor olarak yaklaştı.

Arkadaşlar takım sadece pas yaptığında çok statik oluyor diyorsunuz ceza sahası dışından çok şut çektiğinde ve bunlar isabetli olmadığında da gereksiz şut çekiliyor diyorsunuz takım çok çalım denediğinde de niye paslaşmıyor diyorsunuz.

Takımda her konuda bir denge olmalı bence. Pas atanlar çalım atanlar şut çekenler barış bu takım içerisinde çalım atması dripping yapması gereken oyunculardan birisidir. Asıl sorun Barış bunları denemezse olur.
 
Üst Alt