#7 Henry Onyekuru - Sayfa 148 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
4 tane pozisyonu kacirdi.

Ekli dosyayı görüntüle 72927
Ekli dosyayı görüntüle 72929
Ekli dosyayı görüntüle 72930
Ekli dosyayı görüntüle 72934

Burada ise Seri iyi pas atabilseydi Onyekuru kaleciyle karsi karsiya kalacakti.

Ekli dosyayı görüntüle 72931

Bu sezon ilk golunu bu macta atti.

Ekli dosyayı görüntüle 72935
Bir de kaçırdığı Ozan'ın topuğuna çarpıp çizgiden çıkan pozisyon var ama sanırım o kornerde golü bulduk.
 
bu ligin alexi olacak oyuncu. şu an hazır olmadığından bitiriciliğini fazla yansıtamadı ama lige çok fazla geldiği ortada
o yüzden ne yapıp edip bonservisi alınmalı.
 
bu arada bu tip ligin içinden geçecek potansiyelde hücum oyuncuları çok fazla düşmüyor ligimize.
son 20 senede alex sneijder(ki zaten dünya yıldızıydı) dışında, beşiktaş talisca'yı borç harç bir şekilde almayarak büyük bir gerizekalılık örneği gösterdi.

kafayı kullansa jaja büyük bir gevşek olmasa lincoln de büyük etki bırakabilirdi. o yüzden fırsatımız varken oyuncuda burayı seviyorken top tüfek bonservisine saldırmamız lazım
 
Ligin bugi resmen bu adam. Bu lig ve bu kulüp icin yaratilmis bir oyuncu. Daha iyisi bulamayiz. Daha iyisi 25 milyon Euro‘dan baslar, Hazir skorer kanat bulmusken bonservisini almaliyiz artik. 1 sene sonra FFP bitiyor. 3 milyon simdi Seneye de 10 milyon € zorunlu Satin Alma opsiyonu ile Aliriz.

Birde sag kanatta onye gibi adam bulsak bu ligte 5 sene daha sampiyon Biziz. Hatta fazla aramaya gerek yok,bassak dan visca ilac olur
 
Gecen sene cogunu atti. Cok yuksek yuzdeyle oynadi. O yuzden bu konu problem degil. Oynamama ve sitma vurdu herifi bu yil.

Mutlaka alinmali.

Evet ama gecen sezonda bu tür cok posisyonu harcadi yanlis veyahut ciliz sut atarak.
Su anki seviyesi bizim ligimiz icin yine yeterli ve yüksek skorer etkisi göstere bilir ama daha iyisini yapa bilecek oyuncu bence.
 
Yıllar önce halı sahada maçlar yapardık, o dönem Silivrispor'da oynayan arkadaş karşı karşıya kaldı mı direk aşırtmayı yapıştırırdı.

Onyekuru iyi hoş ama bu seviyede oynayan bir futbolcunun karşı karşıya üstelik son maç da Altay yere bile yatmışken aşırtamaması büyük eksiklik.
 
Yıllar önce halı sahada maçlar yapardık, o dönem Silivrispor'da oynayan arkadaş karşı karşıya kaldı mı direk aşırtmayı yapıştırırdı.

Onyekuru iyi hoş ama bu seviyede oynayan bir futbolcunun karşı karşıya üstelik son maç da Altay yere bile yatmışken aşırtamaması büyük eksiklik.

Geçen yıl da ilk yarı böyleydi. O 2-2'lik maç kimleydi hatırlamıyorum da sonradan girip 2-3 tane topu savunmaya, kaleciye vurmuştu. Bence Altay tüm eksikliklerine rağmen karşı karşıyada ligin hala en iyi kalecisi ama Onyekuru'nun da son vuruşları keskinleştirmek için geçen yılki gibi özgüvene ve istikrarlı 11'e ihtiyacı olduğu aşikar. Yoksa geçen yıl şampiyonluk maçının atmosferinde bile ligin en iyi 2-3 kalecisinden Mert'e atmadık türde gol bırakmamıştı. 2-3 haftaya çok daha keskin vuruşlar yapacağını düşünüyorum.
 
Insansiz hava aracı S-IHA miz. Bu herifle şampiyonluğu kiralıyoruz resmen. Tabanca namlusundan çıkan fişek gibi bi anda fırlıyor. Allah aşkına alalım şu adami sezon sonu. Efsanemiz olacak. İleride denayer onyekuru bruma falan buluşturalim bu çocukları çok efsane bi kadro olur.
 
Üst Alt