#8 Kerem Demirbay - Sayfa 109 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#8 Kerem Demirbay


Ziyechle birlikte Galatasaray'a gelen şut çekmeyi unutuyor klisesini yerle bir etmiştir demek ki biz topa vurmayı bilen adam almiyormusuz.. Sneijder'den sonra ceza alanı dışından gol görmeye başladık hem de bunu becerebilen 2 futbolcumuz var..
Skor olarak iyi fakat ben genel performansını yetersiz buluyorum artıları var elbet ama bize orada daha farklı profil lazım.. Yine de ne olursa olsun demirbay ziyech mertens gibi topçular yedekte bile otursa her daim maç cevirebilecek potansiyele sahip kulübenin de sağlam olması lazım..
 
Önümüzdeki sezon güçlü bir 12. adam rolünde olacaktır, dün orta sahamız inanılmaz boştu, göbeği kapatamıyor haliyle, TOR , bir yere kadar yetişebiliyor,

kaleye biraz daha yaklaştırırsak, yüksek skor katkısı verir, seneye.
 
Torreira kötüyse kötü, iyiyse iyi görünüyor.
Dün Torreira ve Barış takıma göre kötü idi.

Balotelli 10 kere aynı taktikle defansı ve Torreira'yı orta sahaya çekip defans arkasına top attı ancak 2. Yarı çözdük.
 
Arkadaşlar da söylemiş, cidden değişik bir adam. Skoru iki türlü de değiştirebilecek hareketleri var, iyi şutör, iyi pasör ama 8'den ziyade 10'a daha yakın oynaması gereken bir oyuncu gibi.

Mertens, olağanüstü efor sarf etmese defoları daha net görünecek ne yazık ki.
 
Son iki mactir yine kötü futboluna geri döndü. Bu sezon tamam ama seneye kadroda düsünülmeneli

Yok artik...
Zaten adam yok elde ortasaha icin dogru durust. Gayet verim alinir ancak bu oyun duzenimizde kendisine verilen gorev tam ona uygun olan bir rol degil. Ozverili oldugunu ve devamliligi (sakatlik, kart vs.. gibi) oldugunu da goruyoruz. Maliyeti de oldukca dusuk. Pekala 11 olmamasi gerekebilir ancak gonderelim demek, buyuk haksizlik.
 
6 tane top calmıs

torreira 3 top

Insanlar maclari (genel olarak) gercektende baska organlariyla izliyorlar. Ovulen adamlara bakiyorum, alakasi yok.. Yerilen adamlara bakiyorum benzer durum. Kohn'e de yuklenildi ayni sekilde. Cocuk gayet iyi oynadi ortasahamizin aciklarina ragmen ve hatta BAY'in 10sn'de 1 top kayiplarina ragmen. Biraz daha bilincli yorumlar olsa, hayat bayram olsa falan..
 
Insanlar maclari (genel olarak) gercektende baska organlariyla izliyorlar. Ovulen adamlara bakiyorum, alakasi yok.. Yerilen adamlara bakiyorum benzer durum. Kohn'e de yuklenildi ayni sekilde. Cocuk gayet iyi oynadi ortasahamizin aciklarina ragmen ve hatta BAY'in 10sn'de 1 top kayiplarina ragmen. Biraz daha bilincli yorumlar olsa, hayat bayram olsa falan..
dayıyı iyi izleseler tüm gecis hucumlarımızda hazırlayan pasör dayı oluyor saga veyahut sola
 
Gelecek sezon sözleşmesinde iyileştirme yapılmalı.. Kaç futbolcu 8 numarada böyle skor katkısı verebiliyor.. Defansif olarak sıkıntı var diyoruz ama o olmasa adam zaten bizde olmazdı.. Herifin 2-3 sene önce piyasa değeri 30 milyon Euro idi..

1 - 1.5 milyon Euro'luk Kerem Demirbay Fred'den daha iyi performans verdi.. Helal olsun..
 
Defansif olarak zaafiyetleri çok açık ortaya çıkıyor karşıda tempolu Ortasaha olduğunda ama tabi ofansif olarak muazzam işler de yapıyor.

İsmail Fred
Symanzki

Bu dinamik 3lü karşısında da böyle oynarsa çok zorlanırız


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kuvvetle muhtemel Berkan olacaktir sahada. Kim olmaz, nasil bir duzende cikariz, onu artik hoca bilecek bu tabi biraz da puantaj ile de ilgili.
 
Aldığı süreye göre en az övgü alan kişi Kerem Demirbay sanırım. Takımda orta saha namına gerçek anlamda sorumluluk alıp iyi işler yapması bile taraftarı tatmin etmiyor. Attığı golleri başka bir yabancı atsa 100 sayfa yazı yazılırdı. Takımı ve kulübü benimsemiş bir adamın biraz da iyi yönlerini ortaya çıkarın, hep eleştiriyorlar. Son 3-4 ayda şu Kasımpaşa maçıyla başlayan bir duraksama dönemi oldu ama o da 3-4 günde bir maç yapma alışkanlığının kaybolmasından dolayı. Geçen seneki Oliveira gibi düşmedi, toparladı. Oliveira bu sene tamamen arazi.
 
Üst Alt