Albayrak: "Taraftarın istediği transferleri yapsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik" - Sayfa 10 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Albayrak: "Taraftarın istediği transferleri yapsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik"


Böyle rezil bir planlama olamaz. Sen forvetsiz sezona basla sonra ceza yiyecegiz diye almadik de. Yok öyle yagma. Emre Akbabaya o paralari ödemeyecektin ozaman. Insanin biraz plani olur.
 
ulan zorla küfrettircekler fb bjkde bizden cok borç var ffpleri var herifler çatır çatır adam alıyo bu beceriksizler napıyo abv sizin inş defolup gidersiniz beceriksiz çapsızlar
 
Diğer taraftarların yazdıklarına baktıklarını görüyorum; fakat benimde kendime göre görüşüm var ve insanların düşüncelerine göre hareket edecek değilim.

Tek diyeceğim, seni bilmem ama ben de her zaman olduğu gibi; yine o tribünde olacağım ve ıslıklamayacağım.
VEFA diye birşey öğrendik biz büyüklerimiden sevdiklerimizden.İnsanları ilk hatalarında ipe asarsak, bu takımda futbolcu kalmaması lazımdı çoktan.
Sen vefayı yanlış anlamışsın... Birey olmak ayrı bir konu, kolektif hareket etmek ayrı bir konu, doğruyu savunmak ayrı bir konu, yanlış yapsa da desteklemek ayrı bir konu... Neyse dünyada en zor şey sabit fikirli insanlara laf anlatmak... Böyle devam et.
 
Sen vefayı yanlış anlamışsın... Birey olmak ayrı bir konu, kolektif hareket etmek ayrı bir konu, doğruyu savunmak ayrı bir konu, yanlış yapsa da desteklemek ayrı bir konu... Neyse dünyada en zor şey sabit fikirli insanlara laf anlatmak... Böyle devam et.

Döndün dolaştın olayı kişisele indrgedin.tebrikler.
Bende derim ki o zaman, sen kimsin ki benim sabit fikirli olduğumu söylüyorsun?
Beni ne kadar tanıyorsun? Samimiyetimiz nedir?

Evet yönetim yanlîş yaptı, eleştirmek dışında, çözüm olacak bireysel fikirin ne diyorum? Cevap veremiyorsun.

Söz verdiler diyip duruyorsun.Böyle devam Mayısa kadar devam edersin.
Bu takım şampiyon öyle yada böyle şampiyon olacak bu ligte.O zaman bu lafları söyleyenlenler nasıl sevinecek bilemiyorum.
 
Her ikisiyim. Buyrun sorun.

Musteri kaliteli urun beklemekte haklidir , bunu en cok soyleyenim. Ama musteri olarak bir urunden memnuniyetsizlik duyuyorsak ,Tepkimiz o urunu artik satin almamaktir

Kotu bigmac yapiyor diye mc donalds a eksir miyiz , yoksa "ya birak karsida big chefs var" mi deriz

Yok taraftarsan , o zaman da destek olmak icin bir parasal musteri urun iliskisinden bahsetmek yersizdir

Senin dusuncen ?
 
O zaman Gomis’i son gün Araplar köşeye sıkısmısken 10 milyona satma basarısını gösterip bütçeyi çoğaltsaydınız bu sizlerin görevi değil mi?
 
Santrafor ve kalecin her zaman birinci sınıf olacak Galatasaray isen daha ilk haftadan 4 gol yedik iddia ediyorum takımın motivasyonu bile etkilendi Eren dahil herkes iyi bir golcü bekliyordu,takım Eren ile basarılı olacaklarına inanmıyor ve acilen Ocak ayına kadar yeni bir diziliş taktik bulmak zorundayız yoksa Erende ısrar ederse hoca cok mac kaybederiz
 
Benim için ne Abdürrahim ne Mustafa Başkan bu saatten sonra dedikler hükümsüzdür. İyi bir Galatasaraylı olabilirler ama düzgün ve bu işi yönetebilecek sinyalleri vermediler.

Yalan bir kere söylenir güven hepten kaybedilir. Bu işler oyuncak değil. Konuyu da bence fazla uzatmayalım.

Yönetim birçoğunun gözünde bitmiştir. Takımı ve teknik heyet destekleriz ama ilk seçimde daha iyi bir yönetim oluşturulmalı ve desteklenmelidir.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Yav laz amma ağladın be. Adam alamayacaksaydın bitime 5 gün kala forvetini satmayacaktın. Akbaba'ya verdiğin parayı forvete verecektin. Belhanda veya Feghouli'yi satma becerisi gösterecektin, Gomis'i o kadar ucuza satmayacaktın. Vukaatlarınız say say bitmiyor, geçiniz. Beceriksizler.
 
Hoca bilmiyor muydu FFP'yi? Adama niye öyle bilgi verdiniz o zaman?
İki gün önce bilmiyor muydunuz bunu?

Özrünüz kabahatinizden büyük. İnandırıcı değilsiniz.
Daha da kötüsü güvenilirliğiniz sıfıra indi artık.
 
Musteri kaliteli urun beklemekte haklidir , bunu en cok soyleyenim. Ama musteri olarak bir urunden memnuniyetsizlik duyuyorsak ,Tepkimiz o urunu artik satin almamaktir

Kotu bigmac yapiyor diye mc donalds a eksir miyiz , yoksa "ya birak karsida big chefs var" mi deriz

Yok taraftarsan , o zaman da destek olmak icin bir parasal musteri urun iliskisinden bahsetmek yersizdir

Senin dusuncen ?
Ürün/hizmetten memnun olmayan müşterinin vereceği tepki değişkendir, müşteri tipine göre farklılık gösterir. Kimi müşteri tipleri, ürün/hizmetten memnun olmadığı halde satın alıma devam eder. Bu davranışın çok çeşitli nedenleri olmakla birlikte, en önemlisi marka sadakati kavramıdır. Markayla birtakım bağlar kurmayan kimsenin, ürün/hizmet alımına devam etmesini beklemek yersiz olacaktır.
Bir reklamcı olarak, fazla teknik detaya girmeden meşhur Aaker piramidi üzerinden gideyim. Piramidin en üst basamağında sadık müşteriler yer alır. Yani markayla arasında duygusal bağ kuran, markayı kullanmaktan onur duyan müşteriler. Aslına bakarsanız taraftarlar, hatta fanatikler desek daha doğru olur.
Bunların bizim konumuzla alakası şu; müşteri ve taraftar kavramları, birbirinden ayrılmayacak şekilde iç içe geçmiş durumda. Dolayısıyla parasal müşteri-ürün ilişkisinden bahsetmek gayet yerinde, hatta zaruri bir davranış.
İşin özü; taraftar dediğimiz kitle, esasında sadık müşteriler topluluğundan başka bir şey değildir.
Ancak en sadık, en fanatik müşteriyi dahi elde tutmak için ona kaliteli mal/hizmet sunmanız gereklidir. Kaliteli mal/hizmetin futboldaki karşılığı nedir ? Güzel oyun, kupalar, şampiyonluklar vs.

Benim düşüncem bu şekilde.

Müşteri-taraftar ilişkisiyle ilgili daha detaylı şeyler yazmak isterdim ama çok teknik detaya girmek istemiyorum. Daha da önemlisi, Türkçem anlatmak istediklerimi yazıya dökecek kadar iyi değil.
 
Akbaba transferinin maliyeti sponsor desteğiyle olsa bile 4m. Ömer Bayram transferinin maliyeti 400k. 400 binlik bir limit kaldığını varsayarsak Emre Akbaba ve Ömer Bayram'ı almadan 4.8 m bonservis verebilirdik forvete. Kısacası kendini bir şekilde Galatasaray'a transfer ettiren Akbaba'nın, fiyat düşmeyen Alanya başkanının ve son gün sürece dahil olup Alanya'nın kuş başkanının eline koz veren Fenerin ortak oyununa gelmiş olduk.

SM-J720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Biz taraftar olarak herşeyin bilincindeyiz apo efendi.Transfer istedik derken git Benzemayı al demedik heralde.Fikonun yaptığı
gibi makul ölçülerde alınabilecek kiralık milyon tane forvet var.Yanlışlarınızı söylesek buradan fizana kadar yol alır.Gomis gibi gol kralını 6 milyon gibi komik bir rakama satmak büyük yetenek ister.

Feghouli,Belhanda,Maicon gibi hala isim olarak avrupada ,arabistanda,Çinde para edecek adamların 1 ini bile okutamadınız.Millet bitmiş Tosici,Josefi kaça sattı gitte yöneticilik öğren biraz.Bu işler tribünde milletin sırtına atlamaya benzemez apo.

Sonra bunların hiçbirini uygulama transfer yapsak cl ye gidemeyecektik diye kendi başarısızlıgını örtmeye kalk.Tarihin en kolay cl grubunda belkide forvet ve stoper almadıgınız için 4.cü olacağız.Dursun bile bu kadar mal olamazdı.
 
Üst Alt